Access Bars Class

Wil jij ook een ander de kracht van Access Bars laten voelen? Rust in het hoofd, gereset en oude patronen loslaten? Dat kan nu met de Access Bars class!

Wat houdt Access Bars in?

Wist jij dat er 32 punten op je hoofd zijn die, als ze zachtjes worden aangeraakt, moeiteloos en gemakkelijk alles loslaten wat jou belemmert om te ontvangen? Deze punten bevatten alle ideeën, gedachten, overtuigingen, emoties en overwegingen die je in alle levens hebt opgeslagen. Dit is een buitenkans voor jou om alles los te laten.

Wat ga je leren tijdens een Access bars class?

De class ofwel workshop duurt een gehele dag van 10.00 tot 17.00. Tijdens deze dag gaan we de theoretische achtergrond van Access bespreken, het ontstaan, de werking, de clearing statement en de drukpunten. Daarna gaan we aan de slag met de Access Bars en leren de drukpunten door deze op elkaar te oefenen. Ieder ontvangt twee Access Bars en geeft twee Acces Bars. Tussendoor is er ruimte voor pauzes en vragen. Stap voor stap gaan we te werk, zodat jij aan het einde van de dag zelf access bars practioner bent!

Klik op de datum om je aan te melden!

24 februari

Access Bars Class

24 februari 2019 300.00 2 Plekken Beschikbaar
Aanmelden
22 maart

Access Bars Class

22 maart 2019 300.00 6 Plekken Beschikbaar
Aanmelden

Wat zit er inbegrepen bij de Access Bars class?

De access bars class is gedurende de hele dag en inbegrepen is:
– Sylabus van Access Consciousness
– Access bars kaart
– Koffie, thee, waters.
– Zoete en zoute versnaperingen
– Eenvoudige lunch
– Practioner certificaat
– E boek met extra uitleg en foto,s
– Video met alle handopleggingen

Data en kosten:

De Access bars wordt gegeven in het Spiritueel Centrum Jasmijn en kost €300,-
De data waarop deze class gegeven worden zijn:
(betalen in 2 termijnen mogelijk)

  • Zondag 24 februari 2019
  • Vrijdag 22 maart 2019

Om goede aandacht te geven zal de groep minimaal 2, maximaal 6 personen zijn.
VOL=VOL!!
Meld je vlug aan via de bovenstaande button.

Je aanmelding is pas definitief na betaling.

Wat kun je na de Access Bars Class?

Na de Access Bars class kun jij zelf Access Bars geven aan anderen, maar ook aan jezelf. Door het ontvangen en het geven van de Access Bars, tijdens de class, zal je zelf al veel verlichting voelen en rust ontstaan in je hoofd. Je leert jezelf de positieve energie en kracht naar je toe te trekken en ontdekt dat het leven zoveel meer mogelijkheden biedt dan je dacht!
Ineens zijn er meer mogelijkheden dan problemen en door het ervaren van de Access Bars ontstaat er een spirituele groei in jezelf! Wat kan er mooier zijn dan dit!

Access Bars Facilitor:

De Access Bars class wordt gegeven door Alex Dannijs, Access Bars facilitor, Reiki master en energetisch therapeut en Ursula Dannijs, Access Bars Practioner, Reiki master en spiritueel therapeut. Zij begeleiden je de gehele dag om je alle kneepjes van het vak te leren.