Access Bars Class

Wil jij ook een ander de kracht van Access Bars laten voelen? Rust in het hoofd, gereset en oude patronen loslaten? Dat kan nu met de Access Bars class!

Wat houdt Access Bars in?

Wist jij dat er 32 punten op je hoofd zijn die, als ze zachtjes worden aangeraakt, moeiteloos en gemakkelijk alles loslaten wat jou belemmert om te ontvangen? Deze punten bevatten alle ideeën, gedachten, overtuigingen, emoties en overwegingen die je in alle levens hebt opgeslagen. Dit is een buitenkans voor jou om alles los te laten.

Wat ga je leren tijdens een Access Bars Class?

De class ofwel workshop duurt een gehele dag van 10.00 tot 17.30 u. Tijdens deze dag gaan we de theoretische achtergrond van Access bespreken, het ontstaan, de werking, de clearing statement en de drukpunten. Daarna gaan we aan de slag met de Access Bars en leren de drukpunten door deze op elkaar te oefenen. Ieder ontvangt twee Access Bars en geeft twee Acces Bars. Tussendoor is er ruimte voor pauzes en vragen. Stap voor stap gaan we te werk, zodat jij aan het einde van de dag zelf access bars practioner bent!

Erkende dag cursus:

Access Bars Class bij Spiritueel Centrum Jasmijn is geaccrediteerd door het kwaliteit en toetsing natuurgerichte opleidings instituut KTNO.  Dit instituut controleert cursussen en opleidingen op kwaliteit, vakkundigheid en opleidingsniveau. Tevens is de Class erkend door de beroepsorganisaties CAT en BATC.

Klik op de datum om je aan te melden!

28 november

Access Bars Class

28 november 2019 300.00 6 Plekken Beschikbaar
Aanmelden
28 december

Access Bars Class

28 december 2019 300.00 6 Plekken Beschikbaar
Aanmelden

Ik wil graag op de hoogte gehouden worden voor een andere datum

Wat zit er inbegrepen bij de Access Bars class?

De Access Bars Class is gedurende de hele dag en inbegrepen is:
– Sylabus van Access Consciousness
– Access Bars kaart
– Koffie, thee, waters
– Zoete en zoute versnaperingen
– Eenvoudige lunch
– Practioner certificaat
– Extra uitleg en foto’s
– Nazorg en ondersteuning via what’s app groep

Vragen?

Heb je nog vragen? Mail dan gerust naar urs@spiritueelcentrumjasmijn.nl

Data en kosten:

De Access Bars wordt gegeven in het Spiritueel Centrum Jasmijn en kost €300,-
De data waarop deze class gegeven worden zijn:
(betalen in 2 termijnen mogelijk)

  • Donderdag 10 oktober  van 10.00 tot 17.30u
  • Donderdag 28 november van 10.00 tot 17.30u
  • Zaterdag 28 december van 10.00 tot 17.30u

Om goede aandacht te geven zal de groep maximaal 6-8 personen zijn.
De class gaat ALTIJD door! Er is geen minimaal aantal.
VOL=VOL!!
Meld je vlug aan via de bovenstaande button.

Je aanmelding is pas definitief na betaling.

Wat kun je na de Access Bars Class?

Na de Access Bars class kun jij zelf Access Bars geven aan anderen, maar ook aan jezelf. Door het ontvangen en het geven van de Access Bars, tijdens de class, zal je zelf al veel verlichting voelen en rust ontstaan in je hoofd. Je leert jezelf de positieve energie en kracht naar je toe te trekken en ontdekt dat het leven zoveel meer mogelijkheden biedt dan je dacht!
Ineens zijn er meer mogelijkheden dan problemen en door het ervaren van de Access Bars ontstaat er een spirituele groei in jezelf! Wat kan er mooier zijn dan dit!

Access Bars Facilitor:

De Access Bars class wordt gegeven door Alex Dannijs, Access Bars facilitor, Reiki master en energetisch therapeut en Ursula Dannijs, Access Bars Practioner, Reiki master en spiritueel therapeut. Zij begeleiden je de gehele dag om je alle kneepjes van het vak te leren.

Reviews van cursisten:

Sabrine Immers:

Lieve Alex en Ursula, Dank je wel voor de gezellige, ontspannende, maar vooral ook leerzame dag, tijden de access bars class. Jullie zijn een mooi team samen. Zeker tot ziens!”

Helma de Jong:
Goede morgen Alex en Ursula.
Ik wil jullie, en in het bijzonder Alex langs deze weg nogmaals bedanken voor de leerzame en mooie dag die ik vrijdag heb gehad.
Door de uitleg van Alex is alles goed te begrijpen, en als ik nu in het boek alles na lees weet ik ook waarover het gaat.
Het was een mooie ervaring om een Access Bars behandeling te ontvangen, kan nu ook tegen andere mensen vertellen wat het met je doet..”ik voel mij nu nog veel lichter in mijn lichaam en hoofd” maar zeker zo mooi is het om een Access Bars behandeling te geven. 
Door de goede uitleg van Alex tijdens een behandeling weet je dat je het goed doet. Omdat ik twee heel verschillende oefen personen had, de ene was een rustig vrouw waar ik wel wat voelde stromen en de andere was een jonge vrouw met heel veel problemen waar ik heel veel voelde stromen en zelfs mij hand begon te trillen, weet ik nu ook een beetje wat er kan gebeuren tijdens een behandeling. Beste Alex en Ursula.
Nogmaals dank voor de leerzame maar prachtige dag…

Scroll naar bovenzijde