Access bars trajecten

Je voelt je al tijden niet meer jezelf. Je hebt veel op je bordje gehad en je bent er naar gaan leven. Alles om je heen lijkt anders geworden dan vroeger. JE geniet minder, je ervaart minder, je leeft minder lijkt het wel. Sommige dagen lijkt het alsof je leven door een ander geleid wordt. JE zit vast in oude patronen, maar ook alles wat je meegemaakt hebt sleep je elke dag mee. Je lijf is trager en alles wat je meegemaakt hebt, voelt als een ballast op je lijf….

Wat gebeurt er nu eigenlijk met ons?

Al je cellen en energiebanen zijn intelligenter dan wij denken. Zij passen zich constant aan aan jouw levensstijl. Je lijf zoekt de makkelijkste weg om je door het leven heen te varen. Na een schrikmoment, trauma, ongelukje, ongeval, ziekte of emotionele problemen zoeken de cellen een moment van rust en stellen alles in het werk omdat te geven. De behoefte ontstaat doordat je dingen mee blijft maken of trauma’s blijft ervaren. Je raakt gewend aan de pijn en emoties. Je lijf past zich aan, aan de situatie en een nieuw niveau van pijn, zowel lichamelijk als geestelijk. Je lichaam vertoont verminderde functies en ziet dat als normaal na verloop van tijd. De volgende ervaring, ziekte of emotionele gebeurtenis, borduurt daar op voort. Personen die dit mee maken, hebben vaak de neiging om te wennen aan dit niveau en door te gaan. Hierdoor ontstaat weer de volgende trauma en stapelt het zich op en voegen extra trauma weer toe aan het lichaam en aan het denken.

Hierdoor ontstaat een stress stoornis van het lijf. Je verliest de controle over je denken en over je doen. Je bent niet meer jezelf, je lichaam laat het afweten, je mankeert van alles en uiteindelijk voel je niet meer dat je leeft of gelukkig bent.
Wat nu als we je vertellen dat je je lichaam kunnen resetten? Dat we je hoofd leeg kunnen maken en je lichaam weer terug kunnen zetten in de originele stand. Dat jij weer jezelf als JIJ voelt en je stressfactoren los kunnen leren laten? Dat je weer gelukkig kunt zijn en blij, vanuit jezelf. Dat je weer je eigen karakter terug krijgt en leeft!

Dat kan met onze trajecten!

Het eerste access bars traject is gebaseerd op Access bars voor het mentale niveau.
Dit zijn 32 drukpunten op het hoofd, welke energie banen activeren en je hoofd resetten. (lees hier meer en uitgebreid over access bars)

Het tweede traject is gebaseerd op acces bars en acces body proces. Hier worden zowel het hoofd als het lichaam gerest van oude patronen en trauma’s

Het derde traject bestaat uit access bars, access body proces en twee workshops om de access op jezelf toe te leren passen en te onderhouden na het traject. (lees hier meer over access body proces)

Onze Access Bars trajecten …

Traject 1 Access Bars:

Maak je hoofd vrij van storende gedachtes en zorg dat je blijvend resultaat boekt!
Een andere manier van denken, voelen en ervaren komt daar voor in de plaats.

Door elke maand Access bars te ondergaan, voor 6 maanden, ontstaat er ruimte voor jezelf!

Het traject kost € 62,50 per maand en duurt 6 maanden. Hiervoor ontvang je 7 Access bars sessies van 90 minuten, in combinatie met handvaten om de Access bars te automatiseren in je hoofd voor een langdurig blijvend proces

Traject 2: Acces bars special body process

Access bars sessie met access body process.
Ontdoe je van oude patronen in je hoofd en in je lijf!
Laat oude trauma’s en vastzittende emoties los die in je lijf en in je hoofd vast zitten.
Dingen die we meemaken en ondergaan hebben invloed op ons denken, maar gaan ook vast zitten in onze lichamelijke processen. Onze cellen zijn intelligent en slaan emoties op in ons lichaam. De cellen gaan zich er na gedragen en vormen een nieuwe jij. Je ontwikkelt een nieuw patroon waarbij je lijf ook meespeelt.

Hierdoor ontstaan vage klachten als vermoeidheid, migraine, zwaar gevoel in je hoofd en lijf, hoofdpijnen, maar ook depressies, burn-out, PTTS en trauma’s. Tegenslagen slaan terug op je lijf en draag je met je mee, zowel mentaal als lichamelijk.

Tijdens dit access bars traject wordt zowel je hoofd EN je lijf gereset en ga je terug naar de oude JIJ. Weer terug naar je jezelf voelen en energieker dan ooit zijn!

Dit traject kost € 75,- per maand en duurt 7 maanden:
Je ontvangt 8 access bars en/of specials/body proces van 90 minuten, in combinatie met handvaten en tools om het nieuwe proces langdurig vast te houden.

Weten of dit iets voor jou is? Vraag dan een intake gesprek aan!

Een Intake gesprek en access bars try-out kost € 60,- en duurt 60 minuten.

Traject 3: Access bars special body process met workshop

Dit traject staat geheel in het teken van access body proces. In dit traject ontvang je 9 access specials om je trauma’s vastzittende emoties en terugkerende patronen vrij te maken. Aan het einde van het traject leer je in twee dagdelen om deze op je zelf toe te passen, zodat je de vrijheid en kracht die je na dit traject ervaart, bij te houden.

Dit traject kost € 95,- per maand en duurt 8 maanden.

  • 4 Access Bars behandelingen van 90 minuten per sessie
  • 5 Access Trauma behandelingen van 90 minuten per sessie
  • Handvaten & tools om de kracht van Access Bars langer vast te houden
  • Persoonlijke begeleiding in het proces
  • Je leert één op één hoe je zelf Access Trauma toepast om terugval na het traject te voorkomen.

Weten of dit iets voor jou is? Vraag dan een intake gesprek aan!

Een Intake gesprek en access bars try-out kost € 60,- en duurt 60 minuten.
Start je met het traject na de intake, dan is de intake sessie gratis!

Access bars trajecten

3 + 4 = ?

Deel je Ervaring

Naam
Titel
Score
Tekst

Scroll naar bovenzijde