Angel healing en reading op afstand

De krach van de engelen neemt steeds meer toe en deze krach kunnen wij goed gebruiken. De engelen willen ook graag helpen. Tijdens een persoonlijke reading en healing op afstand gaan we die krachten gebruiken en inzetten!

Wat is een angel healing en reading?

De energie van de engelen kan overal naar toe gestuurd worden, dus ook naar jou!
Alles in de wereld draait om energie. Via energie stromen en banen kunnen we energie sturen. De engelen energie kan dus ook naar jou gestuurd worden!
Ook hebben de engelen een boodschap. Door middel van engelen kaarten kunnen we zien welke boodschap ze hebben voor jou. De angel healing en reading draait dus om jou en jouw fase.
Je kunt kiezen voor deze healing als je een extra steuntje in de rug nodig hebt, extra kracht nodig hebt, of een vraag hebt aan de engelen. Doordat energie te sturen is, vindt deze reading en healing op afstand gewoon plaats bij jou thuis in je luie stoel, maar dan met alle kracht en inzichten die jij nodig hebt!

Hoe gaat de angelhealing en reading op afstand in zijn werk?

Na aanmelding sturen wij een appje met de vraag of je je foto wil sturen, je volledige naam en geboortedatum. We spreken met je een tijd en datum af om de healing gaan beginnen.
Je kunt kiezen om een hulpvraag aan te geven, of je kiest voor een algemene healing en reading.
De engelen weten wat ze moeten doen. Vooraf zal er een kaart (of meerdere indien nodig) getrokken worden om de boodschap van de engelen zichtbaar te maken.
We maken contact met de engelen en gaan door middel van engelen tekens de engelen energie naar je toe sturen. Dit proces duurt ongeveer een half uur. Na de healing wordt via de app een verslagje gestuurd, met uitleg van de kaart en boodschappen van de engelen naar jou. De healing blijft doorwerken tot ongeveer 24 uur.

Er is altijd ruimte voor je verhaal, je vraag uitleg van de kaarten en boodschappen.

Meld je nu aan!

Je kun je op elk moment aanmelden voor een Angelhealing.
Alleen de korting pak je maar tot 1 december.

Wat gebeurt er tijdens een angelhealing en reading op afstand?

De ervaringen zijn uiteenlopend. De meeste mensen voelen een warmte, afgewisseld met een koude. Een vol gevoel van liefde, soms even een druk in het hoofd, warme voeten maar ook krachtig.
In de laatste reacties vertelden mensen dat ze beter sliepen, meer energie hadden en liefdevoller met zichzelf en hun dag omgaan. Kortom heerlijke en mooie dingen!!!

Wat kost de angelhealing en reading op afstand?

De angelhealing en reading op afstand kost € 19,95  maar ter introductie is deze healing tot 1 december te boeken voor € 15,00!

Aanmelden kan via bovenstaande roze button.

Scroll naar bovenzijde