Angel healing op afstand

Geniet van de mooie energie van de engelen!

Tijdens deze Angel healing, we afstemmen op de engelen en deze kracht, liefde en rust toe sturen naar jou! Laat de engelen toe in je leven en voel de warmte en liefde van al hun mogelijkheden.

Wat houdt de Angel healing in?

De engelen zijn bijzondere wezens, vol puurheid, reinheid en kracht. Onderdeel van een hoger bewustzijn en een hogere dimensie. Zij kunnen helpen met boodschappen, inzichten maar vooral met healing. Genezing van jezelf, genezing van je ziel. Alle processen in je leven kunnen ondersteunt worden met engelen kracht ofwel angel healing. De juiste engel vindt de juiste persoon op de juiste levensles. Wat kan er nog mooier zijn dan dat?

Tijdens de Angel healing stemmen we af op jou en op de Aartsengelen, beschermengelen en serafijnen. Door middel van channeling stellen we ons open voor alles wat er gebeurt en alles wat de engelen geven. Je ontvangt pure engelen energie en voelt de warmte van hun liefde op je in stromen. Ze helpen ons om terug in onze kracht te komen, dat wat we op ons bordje gekregen hebben los te laten. Ze helpen ons om de herfst van 2019 met positiviteit en kracht te volbrengen.

De herfst geeft ons een gevoel om terug naar ons zelf te gaan en van binnen uit te ontwikkelen. De engelen helpen je erbij!
Tijdens deze healing hoef je niet thuis te blijven of speciale dingen te doen. Heb je wel de mogelijkheid om even tijd voor jezelf te nemen? Geniet dan van de volle engelen energie en mediteer tijdens de angel healing.

Klik hieronder om je aan te melden!

04 november

Angel healing (op afstand)

4 november 2019 0.00 65 Plekken Beschikbaar
Aanmelden

Voor wie is de Angel healing geschikt?

Voor iedereen die iets wil veranderen in zijn/haar leven, die rust wil ervaren of even een extra dosis liefde wil ontvangen of gewoon de engelen dicht zich willen voelen. Angel healing is geschikt voor iedereen, van elke leeftijd.
Laat je koesteren door de engelen en meld je aan voor het Angel healing event!

Data en kosten:

De Angel healing staat gepland op maandagavond 5 november om 19.30u. Deze zal ongeveer een uur duren en gebeurt op afstand. De angel healing is GRATIS, maar om gericht te kunnen zenden, is aanmelden wel nodig,

Aanmelden kan via de onderstaande link.

Vragen? Stel ze gerust via info@spiritueelcentrumjasmijn.nl

Scroll naar bovenzijde