Baby massage

Herinner jij je nog hoe vaak je over je buik streelde toen je in verwachting was? En dat tijdens het strelen je een warm en liefdevol gevoel kreeg en lach op je gezicht? Ik weet het nog wel van mezelf. Ditzelfde gevoel ervaart je baby ook in je buik.

Liefdevolle aanraking doet iedereen goed, maar vooral pasgeborenen. Door de aanraking en de zachte strelingen, voelt je baby zich geborgen en veilig. Ook na de geboorte wil je baby nog gestreeld en liefdevol aangeraakt worden. Er wordt gezegd dat met liefdevolle aanraking en aandacht de baby beter gaat groeien, zelfvertrouwen krijgt en zich beschermd voelt. Aanraking zorgt ervoor dat je lijfelijk contact maakt met een ander. In de baarmoeder was je baby verbonden met jou via de navelstreng, dit wordt geknipt na de bevalling. Er is dan geen lijfelijke verbinding meer. Hoe belangrijk is dan dat je baby gestreeld wordt om zo het contact met jou te blijven voelen. Ook de stem van jou heeft de baby al gehoord in de baarmoeder. Je baby zal ook snel je stem herkennen en daar rust in vinden. Als je bijvoorbeeld zingt, dan zal je baby vredig gaan slapen. 

De streling en je stem gecombineerd in een massage werken optimaal aan het geborgen gevoel dat je baby nodig heeft. Door elke dag je baby een massage te geven, bevordert de slaap, verhelpt de pijntjes zoals buikkrampen en versterkt de band tussen ouder en kind. 

Klik hieronder om je aan te melden!

01 maart

Baby massage

1 maart 2020 35.00 6 Plekken Beschikbaar
Aanmelden

Mijn naam is Nyantrie Jagesar, ik ben een Ayurvedisch Massage Therapeut en verzorg de workshop Baby massage. De workshop baby massage duurt ongeveer twee uren om te leren en te oefenen. De praktijk uitvoering is ongeveer 15 minuten. 

Wie doet mee?

Mama of papa of oma of opa of oppas en de baby natuurlijk. 

Wat neem je mee?

Een kleedje waarop je baby ligt en een kleedje om toe te dekken. Papier en pen om aantekeningen te maken.

Waarmee masseer je?

Ik zorg dat er olie is, maar als jouw eigen olie de voorkeur heeft, gebruik dat

Data en aanmelden:

Er zijn diverse baby massages beschikbaar:

* 1 maart van 10.00 tot 12.30

Kosten

Voor deze workshop betaal je €35,-

Vragen?

Heb je nog vragen? Mail dan gerust naar urs@spiritueelcentrumjasmijn.nl

Deel je Ervaring

Naam
Titel
Score
Tekst
Scroll naar bovenzijde