Een burn-out heeft effect op je complete leven, maar als de diagnose “burn-out” valt wat dan?
De adviezen die worden gegeven als “veel rust”, dekt de lading niet. Een burn-out is zoveel meer en er spelen zoveel zaken mee, zodat het een nieuwe burn-out zo om de hoek ligt. Met dit burn-out traject gaan we aan de slag met wat jouw burn-out veroorzaakt heeft en gaan we alle aspecten uitlichten, zodat je sneller geneest en er krachtiger uitkomt!

Onze visie op een burn-out:

Een burn-out wordt vaak ten onrechte gezien als overwerkt. Er wordt niet gekeken naar de lichamelijke problemen als bijnieren, hormonen, gemoedstoestanden, oorzaken van buitenaf, manier van leven, voeding, trauma’s en nog veel meer.

Een burn-out is letterlijk dat je lijf niet meer kan functioneren, maar dat hoeft niet altijd teveel werk te zijn. Een burn-out is vaak een opstapeling van diverse factoren, of beter gezegd een tekort van diverse factoren.

Tijdens dit traject gaan burn-out deskundigen, samen met jou kijken wat de oorzaak is, alle factoren bekijken en deze aanpakken en ondersteunen. 

Wat is het burn-out traject?

Het burn-out traject is een traject waarbij alle aspecten aangepakt gaan worden. Er wordt gekeken naar jouw lichamelijke balans, je hoofd wordt gereset en leeg gemaakt met een burn-out access bars en je krijgt coaching op maat om je dagelijkse leven weer op rails te krijgen.

Het burn-out traject bestaat uit:
  *  Geneeskundig consult op basis van natuurgeneeskunde en testen op lichaamsprocessen, met eventueel ondersteunde                       supplementen om de processen weer in balans te brengen
  *   Drie maal een burn-out access bars om het hoofd te resetten, stoppen met piekeren, rust te creëren en los te laten.
  *   Drie maal een coaching op maat, aangepast op jouw behoeftes

De opbouw van het Burn-out traject

Natuurgeneeskundig consult:

Na de aanmelding van het traject maken we eerst een afspraak voor een natuurgeneeskundig consult. Je ontvangt een intake lijst met allerlei vragen welke betrekking hebben op je dagelijks leven en eventuele lichamelijke klachten. Tijdens het consult gaan we daar dieper op in, om een goed beeld te krijgen. Wat veel mensen niet weten is dat een verkeerde hormoonbalans of cel balans kan zorgen voor een complete burn-out. Daarom is het belangrijk het lichamelijk aspect te bekijken. Vaak is het een vicieuze cirkel waar mensen tegen aan lopen  en daarom niet alleen met rust de Burn-out onder de knie kunnen krijgen.

Verder worden er testen gedaan via een bio sensor, op het gebied van hormonale schommelingen zoals adrenaline, serotonine en dopamine, tekorten op mineralen en vitamines en lichamelijke functies. Indien nodig krijg je een supplement mee voor een maand (inbegrepen bij het traject).

Zo ondersteunen we de kracht van het lichaam. Het natuurgeneeskundig consult duurt 60-90 minuten.

Burn-out access bars,

Access bars is een nieuwe manier om je lichaam en hoofd te resetten. Door middel van 32 drukpunten op het hoofd, worden de energiebanen in het hoofd geactiveerd en neurotransmitters in werking gezet. De hersenen gaan loslaten wat overbodig is zoals vastzittende emoties, pieker gedachtes, overvol hoofd wordt weer leeg en rustiger. Bij iedere access bars ga je dieper en pel je de lagen af, die jij zolang heb opgestapeld

Het zenuwstelsel wordt gekalmeerd en er ontstaat een ontspanning in denken en doen. Een burn-out access bars gaat verder en activeert extra drukpunten die onder andere te maken hebben met stress, verdriet, prikkelbaarheid en onzekerheid.

De burn-out access bars duurt ca. 90 minuten.

Lees hier meer over access bars

Burn-out coaching,

Een burn-out is zoals eerder gezegd een mix van factoren. Een van de factoren is een manier van leven en hoe jij er mee omgaat. Vaak zijn met een aantal inzichten en adviezen, een complete omturning mogelijk, om vaster in je schoenen te staan.

Tijdens een coaching begeleidingstraject, leer je stresssignalen te herkennen en daarop in te spelen. Je leert welke hulpbronnen er tot jou beschikking zijn. Je krijgt inzicht in jouw overtuigingen, gedachtes en emoties en welke gevolgen dit heeft in jouw gedrag en de invloed daarvan op je omgeving. Je krijgt weer de regie over je leven en leert grenzen aan te geven vóórdat je overbelast raakt. Samen met Willeke ga je kijken naar de oorsprong van jouw verminderde draagkracht en we zullen kijken wat er veranderd kan worden in de draaglast. Aan de hand van lichaamswerk, ervaringsgerichte oefeningen en oplossingsgerichte gesprekken kom je in contact met je kracht. Op die manier zal je van binnenuit gezondere keuzes maken die voor jou en jouw omgeving fijner zijn. Je krijgt de regie terug die ervoor zorgt dat je meer vitaliteit zult ervaren en je makkelijker je pad loopt. Tijdens de burn-out coaching zullen we vooral krachtgericht werken en datgene wat jou doet spankelen versterken.

Vanuit de ervaring van Willeke als bewustzijnscoach en integratieve (psycho)therapeut i.o. bezit zij ruime mogelijkheden om jou op een zachte, maar heldere wijze te begeleiden op weg naar jouw eigen persoonlijke kracht.

De therapeuten

Het traject wordt begeleid door terdege en vakkundige therapeuten, met een medische achtergrond of basis.
Zij kennen als geen ander de kracht en valkuilen van een burn-out en hebben zich gespecialiseerd hierop, zodat zij een plan op maat kunnen bieden!

Ursula Dannijs

Ursula Dannijs

Eigenaresse / Spiritueel Coach

Ursula is eigenaresse van het centrum en spiritueel coach. Zij is is al jaren natuurgeneeskundige, voedingsspecialist en doet testen op het gebied van lichaamsfuncties. Zelf heeft zij te kampen gehad met een burn-out vanwege verkeerde medicijnen en weet als geen ander hoe dit invloed heeft op het dagelijkse welzijn en beleving. Ursula coordineert het traject en werkt als aanspreekpunt voor vragen en aanvullende tips

Alex Dannijs

Alex Dannijs

Energetisch therapeut / Reiki Master / Access bars fasciliter

Alex is energetisch therapeut, reiki master en access bars fasciliter. Hij heeft zich gespecialiseerd op het gebied van energie banen, welke invloed hebben op emoties, gemoedstoestanden en stress. Door middel van jouw verhaal weet hij precies welke energie banen hij moet activeren om jou te helpen. De burn-out access bars die alex geeft heeft al veel mensen op de been geholpen en oude patronen en oud zeer los leren laten.

Willeke Groneschild

Willeke Groneschild

Coach

Willeke verzorgt het coaching onderdeel in het traject. Door de kracht van coaching, intuitie en psychotherapie te bundelen, kan zij met jou oplossingsgerichte plannen maken. Willeke verzorgt de coaching zowel in ons centrum, als in de natuur, zodat je een breed scala aan mogelijkheden hebt om jouw burn-out aan te pakken.

Afspraken en kosten:

Het traject bestaat dus uit 7 afspraken totaal. Deze plannen wij samen met jou in.
Om een goede verdeling te maken, worden de access bars ongeveer om de 2 weken gepland.
Ook de coaching geven we wat meer verspreiding, zodat je tijd hebt om alles in te laten werken en eventueel oefeningen thuis te kunnen doen. We streven er naar om het traject in ongeveer 6-8 weken te voltooien. Uiteraard bekijken we dit samen met jou.

De kosten voor het totale traject is € 695,-
(Deze kosten zijn ook mogelijk in termijnen te voldoen)

De kosten omvatten 7 afspraken en een burn out eboek met alle lichamelijke processen en tips op een rijtje

Aanmelden of vragen? Stuur een mail naar urs@spiritueelcentrumjasmijn.nl 

Burn-out traject behandeling

0 + 8 = ?

Deel je Ervaring

Naam
Titel
Score
Tekst

Super toffe dag

burn-out-traject
★★★★★
Ben super tevreden over de gastvriendelijkheid en service. Unieke ervaring! 😀
- Marielle

Weer helemaal Zen

burn-out-traject
★★★★★
Door dit traject heb ik de kracht om door te zetten weer gevonden thanks Ursula!
- Bastiaan
Scroll naar bovenzijde