Cursus werken met engelen

Engelen zijn overal en altijd om ons heen. We moeten alleen leren om deze te kunnen zien en te ervaren. Wat zou het geweldig zijn deze energie te kunnen voelen en te gebruiken in ons dagelijks leven! Met de online cursus werken met engelen kun JIJ dat ook leren!

Wat houdt de cursus werken met engelen in?

Met de cursus werken met engelen, gaat een wereld voor je open. De mogelijkheid om met engelen te werken is een prachtig cadeau voor jezelf. Tijdens de cursus leer je over de engelen, leer je contact te maken, maar ook om te channelen en engelen energie te voelen, te ontvangen en te sturen naar anderen! De online cursus geeft je een jaar lang een ontwikkeling, waarbij je stap voor stap aan de slag gaat!

Hoe is de cursus werken met engelen opgebouwd?

Na aanmelding ontvang je meteen de eerste les. De lessen worden via een veilige online leeromgeving gepresenteerd. Hierin kun je de lessen makkelijk lezen en downloaden. Met de eerste lessen ga je aan de slag met aartsengelen en oefeningen of meditaties om contact te maken met ze. Stap voor stap gaan we de belangrijkste aartsengelen af. Daarna gaan we je leren hoe je kunt channelen en engelen energie naar je toe trekken. Daarna gaan we je met video’s stap voor stap laten zien hoe je een engelen healing kunt geven, zowel in persoon als op afstand.
De cursus is online en kan op elk moment gedaan worden, gewoon thuis in je huiskamer. Alle lessen zijn uiteraard ook terug te vinden in het leersysteem, mocht je nog een keer iets op willen zoeken of nalezen.

Klik hieronder om je aan te melden!

Hoe lang duurt de cursus werken met engelen?

Elke twee weken kun je een les openen in de leeromgeving. Tussendoor ontvang je ook nog mails met een bonus, kaartlegging of oefening. In totaal duurt de cursus 12 maanden.
Na afronding ontvang je een certificaat van deelname. Je kunt starten op elk moment.

Kosten van de cursus werken met engelen:

De cursus kost € 17,50 per maand, gedurende 12 maanden. Na aanmelding betaal je de eerste maand met ideal. De andere maanden gaan dan automatisch via een incasso. Je hoeft dus verder niets te doen. Alles wordt makkelijk geregeld.

Meld je hier aan en start meteen!!!

Mocht je nog vragen hebben over de online cursus werken met engelen, stuur dan gerust een mail naar info@spiritueelcentrumjasmijn.nl

Deel je Ervaring

Naam
Titel
Score
Tekst
Scroll naar bovenzijde