Reiki Cursus 2

Reiki 2 geeft je meer energie en kracht om ook reiki op afstand te kunnen geven. In combinatie met edelstenen en Reiki ga jij weer groeien in Reiki energie!
Met onze Reiki 2 cursus leer je nog meer!

Voor onze cursisten die al Reiki I hebben gevolgd, is er nu de kans om je kennis te verbreden. Bij de Reiki 2 cursus leer je alles over foto reading en healen op afstand. Om Reiki te versterken kun je ook edelstenen gebruiken. Bij onze Reiki 2 cursus leer je over de meest gebruikte edelstenen en over de legging in het energieveld.

Uiteraard gaan we ook oefenen met foto’s readen, gaan we aan de slag met reiki tekens en gaan we handopleggingen oefenen met edelstenen, zodat je zelf ook weet hoe het voelt. Je zult verbaast staan over je eigen kunnen!

Wat houdt de cursus Reiki 2 in?

Met reiki 1 leer je alle basis mogelijkheden van reiki. Maar uiteraard wil je groeien en je reiki energie nog meer vergroten. Dit doe je met de cursus reiki 2. Niet alleen leer je meer, maar je groeit ook meer tijdens deze cursus!

Bij de cursus is inbegrepen:
– Koffie en thee
– Digitale werkmap
– E-book over edelstenen
– Praktijkoefeningen
– Studie begeleiding van twee Reiki masters
– 3 middagen van 13:30 uur tot 16:30 uur

Toelatingseisen reiki 2 cursus

Starten met deze cursus kan alleen indien je al minimaal over Reiki I certificaat beschikt.
Ook dien je voordat je start tenminste 1 reiki oefenavond bijgewoond te hebben .
Tijdens de studie leer je meer over energie, handopleggingen, reiki op afstand en edelstenen met reiki. Ook deze cursus kun je afsluiten met een inwijding, zodat je, je reiki energie kunt laten groeien.

Inwijding en vervolgopleiding na Reiki 2

De cursus kun je afsluiten met een inwijding. Een inwijding is een afstemming, waarbij de chakra’s open gezet worden om zelf energie door te kunnen geven. De inwijding wordt gegeven door een erkend Reiki master. Deze inwijding vindt plaats in onze cursus ruimte in Tilburg. Na de inwijding mag je pas zelf praktiseren .

Na de inwijding van de tweede graad kun je ook mensen op afstand behandelen. Je ontvangt een reiki certificaat waar je over de hele wereld mee aan de slag kunt als reiki therapeut. De inwijding is niet bij de cursus inbegrepen. Klik hier voor meer informatie en/of aanmelding Reiki inwijding!

Kosten Reiki 2 cursus

De kosten zijn € 199,00 per persoon voor de cursus en dient voor aanvang van de cursus voldaan te zijn. (Er is ook een mogelijkheid tot betalen in termijnen) .

De inwijding kost € 60,00 (niet verplicht, maar zonder de inwijding II mag je niet praktiseren met edelstenen en op afstand) Klik hier voor meer informatie en/of aanmelding Reiki inwijding!

Aanmelden & data

Op dit moment staat er een nieuwe cursus op vrijdagmiddag 9 oktober van 13.30 tot 16.30 uur.

De tweede middag is op 30 oktober en de derde en laatste middag op 20 november.

Uiteraard kun je ons mailen voor al je vragen over reiki, reiki behandelingen en over de reiki 2 cursus.

Vragen?

Heb je nog vragen? Mail dan gerust naar urs@spiritueelcentrumjasmijn.nl

Deel je Ervaring

Naam
Titel
Score
Tekst
Scroll naar bovenzijde