Online cursus mindfulness

Je brein ten volle leren gebruiken, genieten van kleine dingen, uit je vaste patronen, minder stress en meer geluk. Daar draait mindfulness om!

Wat is mindfulness?

De hersenen zijn een spier en werken via een oud en vertrouwd plan. Hierdoor blijf je steeds weer hetzelfde doen en sta je minder open voor nieuwe dingen. Daardoor kun je niet genieten van kleine zaken, gewoon omdat het niet in het “systeem” zit. De sleur kruipt er nogal makkelijk in en voor je het weet ben je weer een jaar verder. Ook kun je stress minder goed aan en alle dingetjes die op je bord komen, zijn teveel. Met mindfulness maak je je brein flexibeler, stress bestendiger en je geniet meer van de kleine dingen in het leven. Met mindfulness wordt het leven leuker en waardevoller! 

Mindfulness is dus eigenlijk een sport voor je brein. Stap voor stap ga je je hersenen trainen om anders te denken, anders te gebruiken en optimaler te benutten. Dat is mindfulness!

Wat brengt de online cursus mindfulness jou?

De online cursus geeft je de mogelijkheid om kennis te maken met mindfulness en al zijn facetten.

Door middel van inzichten, oefeningen, meditatie en reflectie leer je stap voor stap mindfulness toe te passen in je dagelijkse leven en weer te genieten van kleine dingen, prikkels leren verminderen en de maatschappij beter aan te kunnen. De online cursus legt de kracht van je brein bloot.

De cursus duurt 3 maanden en je ontvangt elke week een les, om lekker door te werken en je mindfulness in te slijpen. 

Inbegrepen in de cursus

  • 10 lessen over de theorie van mindfulness
  • Diverse meditaties
  • Praktische oefeningen
  • 2 BONUS lessen
  • Een gratis e-book boordevol tips en quotes ter inspiratie

Wil jij rust in je hoofd en leren je brein beter te gebruiken?

Meld je dan aan voor de online cursus mindfulness!

De online cursus Mindfulness duurt 3 maanden en kost € 42,50 per maand. (gedurende 3 maanden)

Aanmelden kan via de button. Je wordt gelijk naar onze e-learning Jasmijn academy gestuurd en kunt gelijk beginnen met de eerste les!

SPECIAAL KADO !!

Wegens het introduceren van ons nieuwe e-learning platform, is de mindfulness cursus nu maar €19.95 per maand ! 

Scroll naar bovenzijde