Energetisch facelift bars

Een geweldig nieuwe manier van je lichaam te activeren is de facelift bars!
Een techniek uit de keuken van Access consiousness, welke de energetische processen activeert van het gezicht. Wil jij er jonger en frisser uit zien en ook je beter in je vel voelen? Dan is energetisch facelift bars iets voor jou!

Wat houdt energetisch facelift bars in?

Access bars is een techniek die inmiddels al erg bekend is en al vele mensen heeft laten verwonderen hoe mooi het leven kan zijn. Hierbij worden de hersenen geactiveerd tot resetten. Maar de makers dachten verder. Wat als we ook de cellen in het gezicht kunnen activeren tot resetten en vernieuwen? Zo is de energetische facelift bars ontstaan. Een geweldige energetische manier waarbij door middel van diverse drukpunten, de huid op het gezicht geactiveerd wordt tot vernieuwen, samentrekken en afvalstoffen af voeren. Na 1 behandeling zie je al verschil!

Hoe is de energetische facelift bars opgebouwd?

We ontvangen je met een lekker kopje thee of koffie en vertellen wat we precies gaan doen. Daarna ga je heerlijk ontspannen en laat ons het werk doen. Je wordt ondergestopt met een dekentje en zorgen dat je het lekker warm hebt. Tijdens de energetische facelift bars worden er diverse drukpunten in de hals, op het gezicht en op het hoofd aangeraakt, aangespannen en geactiveerd. Je kunt gewoon je kleding aanhouden. Het is een zeer ontspannende behandeling voor het hele lichaam en ook voor de geest en zorgt mede daardoor voor een jongere, frissere uitstraling. Ook zal je je energieker voelen na de behandeling! Deze facelift werkt niet alleen op het uiterlijk, innerlijk zal je je ook bewust worden van veranderingen. Zoals meer rust, energie en helderheid van geest. Je zal meer dankbaarheid voor jouw lichaam ervaren en onzekerheden zullen minder worden of helemaal verdwijnen. Ook blijft het lichamelijk effect niet bij een verjongd gezicht, het gehele lichaam zal ontspannen en energiek aanvoelen.

Vanuit Access Consciousness zegt men dat de resultaten blijvend zijn na 20 Energetische Facelift behandelingen. Wie wil dat nou niet?
Wil jij jouw lichaam en geest verjongen zonder chemicaliën en operaties? Dan is dit zeker iets voor jou!

Therapeut energetische facelift bars:

De facelift bars wordt gegeven door onze energetische therapeut en access bars specialist Alex Dannijs. Hij kent de energie banen in ons lichaam als geen ander. Alex geeft access bars en reiki behandelingen in het centrum, alsmede reiki cursussen en opleidingen, samen met Ursula.

Afspraak en kosten energetische facelift bars:

De energetische facelift bars duurt ca. 60-75 minuten. Belangrijk is om geen sieraden als kettingen en oorbellen te dragen tijdens de behandeling. Ook make-up en crème is niet handig bij deze facelift bars.

De kosten zijn:
€ 65,- per behandeling of
€ 250,- voor een strippenkaart van 5 behandelingen

SPECIALE KENNISMAKINGS ACTIE!
Tot 31 maart kun je deze unieke manier van facelift bars ervaren voor slechts € 30,- per sessie!
(max. 2 sessies per persoon voor de actieprijs)

Maak hieronder een afspraak