Energetische hoofdmassage

Spierpijnen, nekpijn, pijn in je schouders en vaak het gevoel dat je in een te krap jasje zit? Het gevoel om energetisch op te laden, jezelf te helpen en anderen te helpen? Dan is de workshop energetische massage iets voor jou!

Wat ga je leren tijdens de workshop energetische hoofdmassage?

De meeste spanning stapelt zich op in ons hoofd en nek gebied. Tijdens de workshop ga je daarmee aan de slag en bespreken we ook welke spieren daarbij betrokken zijn. We gaan leren hoe je deze op een prettige manier kunt aanraken en los kunt masseren. Geheel op energetische wijze, dat wil zeggen dat je je afstemt op de persoon die jij gaat aanraken en niet alleen op het aan te raken gebied. Ook je intuïtie speelt hier een rol in. Tijdens de workshop leer je ook hoe je daarbij goed voor jezelf zorgt.

Wat gaan we doen tijdens de workshop energetische hoofdmassage?

Zoals gezegd, gaan we eerst aan de slag met theorie, zodat jij weet waar je moet zijn en wat je moet doen. Daarna ontvang je en geef je en ontspannende hoofdmassage, met daarbij de schouders en de nek. We gaan twee-aan-twee aan de slag. Zo kun je zelf een hoofdmassage ervaren en die ervaring meenemen in het geven. Een avond om ontspannen aandacht voor jezelf te geven en in contact met anderen te staan. Je krijgt ook een hand-out om thuis verder te kunnen.

Wat heb je die avond nodig?

Natuurlijk interesse in jezelf. Daarnaast is gemakkelijk zittende kleding en lekker warme sokken handig om te masseren en te ontvangen. Een groot badlaken/handdoek en een kleine handdoek en een (fleece)deken of badlaken om te worden toegedekt na de massage.

Klik hieronder om je aan te melden!

30 januari

Workshop energetische hoofdmassage.

30 januari 2019 30.00 There are no ticket available at this time.
Aanmelden
20 februari

Workshop energetische hoofdmassage

20 februari 2019 35.00 6 Plekken Beschikbaar
Aanmelden

Gastdocente

De workshop energetische massage wordt gegeven door Anneke Wolters. Zij is ervaren massage therapeut en draagt graag haar liefdevolle kennis voor het vak over. Bij haar staat de volle aandacht van de mens, alsmede de holistische benadering hoog in het vaandel.

Data en kosten workshop energetische hoofdmassage

De workshop wordt gegeven op 31 oktober van 19.00 – 22.00/22.30 uur. De kosten zijn € 30,- incl. koffie/thee met lekkers. Aanmelding is pas definitief na betaling. Bij Spiritueel Centrum Jasmijn houden we van persoonlijke begeleiding en is er daarom plek voor slechts 6 personen. Wees er dus snel bij!