Energetische massage met de 4 elementen

Heb je weleens het gevoel dat je in een te krap jasje zit? Het gevoel dat je ergens ‘gebukt’ onder gaat? Het verlangen om energetisch op te laden, jezelf te helpen en anderen te helpen? Dan is de workshop energetische 4-elementen massage iets voor jou!

Wat ga je leren tijdens de workshop energetische 4-elementen massage?

In deze workshop ga je leren hoe je de 4 elementen aarde, water, vuur en lucht, in kunt zetten om op een dieper niveau bewust te kunnen worden van ons lichaam. Je ervaart hoe op deze wijze ons lichaam en geest op dit diepere niveau kunnen ontspannen. Geheel op energetische wijze, dat wil zeggen dat je je afstemt op de persoon die jij gaat aanraken en niet alleen op het aan te raken gebied. Ook je intuïtie speelt hier een rol in. Tijdens de workshop leer je ook hoe je daarbij goed voor jezelf zorgt.

Wat gaan we doen tijdens de workshop energetische 4-elementen massage?

We beginnen met wat theorie, zodat jij weet wat energie is en hoe je deze kunt inzetten. Ter ondersteuning hiervan doen we enkele oefeningen. De massage wordt voorgedaan zodat je alle handelingen eerst kunt zien. Daarna ontvang je en geef je deze ontspannende energetische 4-elementen massage. Je gaat één-op-één aan de slag. Zo kun je de massage zelf ervaren en die ervaring meenemen in het geven. Een hele avond om ontspannen aandacht aan jezelf te geven en in contact met anderen te staan. Je krijgt ook een hand-out om thuis verder te kunnen.

Wat heb je nodig tijdens de workshop energetische 4-elementen massage?

Natuurlijk interesse in jezelf en goede zin. Daarnaast is het prettig om te zorgen voor gemakkelijk zittende kleding en neem lekker warme sokken mee. Ook heb je twee grote badlakens (1voor op de bank en 1 om je toe te dekken) en een kleinere handdoek nodig.

Klik hieronder om je aan te melden!

09 april

Energetische massage met de 4 elementen

9 april 2019 30.00 5 Plekken Beschikbaar
Aanmelden

Gastdocente:

De workshop wordt gegeven door gastdocente Anneke Wolters. Zij heeft haar eigen praktijk in holistische massage en geeft bij ons regelmatig workshops op energetische massage niveau. Ze helpt je graag met het ontwikkelen van je massage technieken!

Data en kosten workshop energetische 4-elementen massage:

De Workshop energetische 4-elementen massage wordt gegeven op dinsdag 9 april van 19.00-22.00u. De kosten hiervan zijn € 30,- inclusief koffie, thee en naslagwerk.

Deze workshop is ook te reserveren met de meedoenregeling.
Er is ruimte voor max. 6 personen.

Aanmelding is pas definitief na betaling.