Familieopstellingen

Hoe werken familieopstellingen?

Familieopstellingen brengt onbewuste zaken naar de oppervlakte. En dat kan vaak met weinig tot geen woorden. Het is namelijk een energetisch systeem. Je doet de familie opstelling zonder dat je familie erbij is, dus je kunt antwoorden krijgen op vragen, waar je familie je die antwoorden niet wil geven. En al zijn ze er niet bij, toch kunnen familieleden na afloop ineens verrassend anders gaan reageren.

Wat gaan we doen tijdens deze familieopstellingen?

Onder de ervaren begeleiding van Saskia Basten gaan we enkele opstellingen doen. Elke opstelling duurt ongeveer een half uur. Saskia zorgt voor een veilige setting waarin er ruimte is voor iedereen. Er is ruimte voor een aantal mensen om een vraag in te brengen.

Naast mensen die een vraag inbrengen, is er ook een aantal representanten, die in de opstelling een familielid representeren.

Als je bij een familieopstelling aanwezig bent, ontdek je dat het niet veel uit maakt of je zelf een vraag inbrengt, of dat je aanwezig bent als representant. Ook de representanten leren een hoop over zichzelf en hun eigen familiesysteem. Daarom hanteren we ook een toegangsprijs voor deelname, of je nu komt met of zonder een specifieke vraag.

Binnenkort

Een overzicht van onze meest actuele cursussen.

25 oktober

Familieopstellingen

25 oktober 2018 30.00 12 Plekken Beschikbaar
Aanmelden
22 november

Familieopstellingen

22 november 2018 30.00 12 Plekken Beschikbaar
Aanmelden

Gastdocente:

De familieopstelling wordt gegeven door Saskia Basten. Zij is eigenaresse en organisator van het Huis voor Zingeving, Transformatie coach, traineren Engelen coach. Ze is door haar opleidingen en werk met familieopstellingen in contact gekomen en er verliefd op geworden. Tegenwoordig leert ze anderen ook (coaches en therapeuten) hoe zij Familieopstellingen moeten begeleiden
Lees meer over haar via deze link.

Data en kosten:

Er zijn familieopstellingen op 25 oktober en 22 november van 19.30 tot ca. 22.00 uur

De kosten voor de avond zijn 30,- per deelnemer, inclusief koffie en thee met lekkers.

De cursus wordt gegeven aan 6 tot 12 deelnemers, dus we werken met een kleine groep.

Meld je aan via de onderstaande button.

Aanmelding is pas definitief na betaling en aanmelden gaat eenvoudig via de bovenstaande button.

Ieder mens wordt sterk beïnvloed door zijn afkomst, door zijn familie. Voor een deel ben je je hier bewust van, maar een deel is ook onbewust. Je bent namelijk ook op een energetisch niveau met je familie verbonden, ook als je geen contact meer hebt met (een deel van) je familie. En als je last hebt van bepaalde familieleden of familiezaken, dan is erover praten vaak moeilijk of zelfs onmogelijk. In zo’n geval is een familieopstelling een prachtig instrument.

Een familieopstelling laat op eenvoudige wijze zien hoe de verhoudingen zijn in een familie. Dit noem je een familiesysteem. Het geeft inzicht in bestaande verhoudingen, hoe deze verstoort kunnen zijn en hoe ze weer in beweging gebracht kunnen worden. Je kunt met een familieopstelling in korte tijd veel verandering brengen in een familiesysteem.