Gratis Maankalender

Heb jij iets met de maan? Voel jij je telkens anders, opgejaagd, down of juist actief?
 Downlaod de maankalender!

Wat is de maankalender?

De maan heeft een sterke aantrekkingskracht op de aarde, met name op het water. De maan regelt onder andere eb en vloed, maar ook andere processen op aarde. Men vermoed dat de zwaartekracht ook deels geregeld wordt door de maan. Er zijn nog zoveel dingen die we niet weten wat de kracht van de maan is. Maar als de maan zoveel werking heeft op aarde, dan heeft het toch ook werking op jou? Zeker als je nagaat dat wij voor 80% uit water bestaan. Als de maan een aantrekkingskracht heeft op de getijden, dan trekt het ook het water in jou aan. Veel mensen ondervinden de kracht van de maan in hun dagelijkse bezigheden en hun gevoel. Niet alleen de maan, maar ook de planeten en poortdagen spelen een rol mee. Om met deze zaken om te leren gaan, is er de maankalender!
Op deze kalender staan alle nieuwe en volle manen van 2019 geschreven. Alsmede de retrograde van mars en de poort dagen. Verder is er nog ruimte voor notities, zodat je zelf in kaart kunt brengen hoe je je voelt op specifieke dagen. Zo ben je voorbereid en kun je gaan manifesteren.

Wat kan ik bereiken met de maankalender?

Elke maan cyclus brengt een energie met zich mee. Een energie waarbij het een goed tijdstip is om iets te doen of juist iets te laten. In de kalender staat de gunstige momenten op, waarbij je meer inzicht hebt om je zaken te regelen. Als je een terug kerende factor ziet in je notities, weet je ook hoe je je voelt bij nieuwe maan en volle maan. Zo kun je je voorbereiden op deze momenten.
Poortdagen staan ook vermeld op de kalender. Tijdens deze dagen is de sluier tussen de kosmos en de aarde het dunst. Dit is een mooie manier om meer met de kosmos in verbinding te komen.

Maankalender in je mail box!

Ben je er klaar voor om de maankalender te ontvangen?
 Deze is geheel gratis! In deze maankalender vind je alle informatie die je nodig hebt om het komende jaar te kunnen leven met de maan en de kosmos. Om de maankalender te downloaden klikt u op de onderstaande button en vul het formulier in. U ontvangt dan de maankalender geheel gratis via de mail.

 

 

 

Veel plezier!