Healy diagnose consult

Je voelt je moe, niet lekker en lijkt al een hele poos niet te kunnen vinden wat er scheelt. Je draait al even rond vage klachten heen en bent een beetje moedeloos aan het worden. De Healy biedt uitkomst!

Wat is een Healy diagnose consult?

Alles bestaat uit trillingen en frequenties. De natuur, de elementen en zeker ook wij als mens. Sterker nog: elk orgaan, vitamine, mineraal, aminozuur, energie banen, noem maar op, hebben hun eigen frequentie. Door deze uit te meten, kun je exact in kaart brengen waar jij een storing in je energie hebt!

De Healy is een apparaat die frequenties meet in je lichaam. De Healy bezit meer dan 150 programma’s die gelinkt staan aan frequenties van ons lichaam. We kunnen daarmee uitmeten hoe jouw lijf er onder andere voor staat in de:

  • Mentale balans
  • Vitamines & mineralen
  • Aminozuren
  • Meridianen
  • Bio- energetische en orgaanbalans
  • Energetische factoren
  • Chakra’s en het auraveld

Wat bereik ik met de Healy diagnose vorming?

Eindelijk kun je in kaart brengen wat jouw lijf mist!
Vaak is de eerste domino steen die we zoeken. Dat eerste stukje, dat eerste probleem in je lichaam, wat de andere activeert en weer één en weer één. Soms zoek je jaren naar die stukjes. Met de Healy kun je jouw lichaam in kaart brengen en aanpassen naar de behoeftes van jouw lijf!

De Healy diagnose consult wordt afgenomen door Ursula Dannijs.
Ik ben eigenaar van het centrum, maar ook meteen Healy therapeut en natuurgeneeskundige. Ik kijk naar de puzzelstukjes uit de diagnose en leg aan jou uit wat er speelt en wat er aangevuld kan worden in je lijf.

Wat zijn de kosten van een Healy diagnose vorming?

De Healy sessie duurt ca. 45-60 minuten en kost € 45,-. (exclusief supplementen)

Hoe reserveer je de Healy diagnose sessie?
Bestel en betaal je sessie via de roze aanmeld knop. Wij nemen contact met je op om een afspraak te maken.

Nu ook mogelijk op afstand!

Mocht je te ver wonen. De Healy diagnose is ook op afstand mogelijk!
Door middel van het insturen van wangslijmvlies, je geboortedatum en je foto, kunnen we de Healy ook afstemmen op afstand. Neem contact met ons op voor meer informatie via urs@spiritueelcentrumjasmijn.nl

Ook kan er gemeten worden of er behoefte is aan (en welke) :

– Homeopathische middelen
– Kruidenpreparaten
– Schüssler zouten
– Bloesemremedies

Aan de hand van de diagnose geef ik een advies, welke producten of behandeling je het beste kunt gebruiken om de balans weer te krijgen in je lichaam. Stap voor stap ga ik dat doorlopen met jou.

Hoe werkt de Healy diagnose ?

Na ontvangst, wordt je aangesloten op de Healy. Je krijgt aan elke pols een bandje, die met een draadje aan de Healy verbonden is. De Healy neemt de frequentie van je lichaam op en stuurt deze naar het programma. Via een speciale app, kan ik elk programma nu opvragen en geeft dat weer in de computer. Door middel van een foto kan ook de aura gelezen worden en de chakra’s in kaart worden gebracht.

Wat is er mogelijk na de diagnose?

Als de diagnose met de Healy is afgerond, ontvang je meteen een advies wat je kunt doen. Dit kan zijn een vitamine supplement, een bloesem remedie, maar ook is het mogelijk dat het advies een Reiki behandeling kan zijn of een access bars sessie.

De meeste aanvullingen die de Healy scant zijn bij ons voorradig. Ik bespreek meteen met je wat je het beste aan kunt schaffen. Binnen 3 werkdagen ontvang je ook een uitgebreid verslag via de mail.