Hypnotherapie

Dat stukje dat jij zo graag wil veranderen, maar je kunt er niet bij? Herken je dat? Je hebt alles geprobeerd maar niets lijkt te werken of het is na een tijdje gewoon weer terug? Voel je je machteloos en denk je: ‘kom ik hier ooit nog vanaf’? Dan is hypnotherapie iets voor jou!

Wat houdt hypnotherapie in?

Hypnotherapie wordt meestal verward met de hypnose die je op televisie ziet, maar dat is puur om mensen te vermaken. Mensen doen dan rare dingen in opdracht van de hypnotiseur. Met hypnotherapie wil je een probleem oplossen. De Hypnotiseur begeleidt je door het proces, maar de verandering maak je zelf. Dat is het grote verschil met showhypnose. Met hypnotherapie kun je je onderbewuste inzetten om de oorsprong van je probleem op te sporen en zo nieuwe mogelijkheden te vinden om je probleem op te lossen.

Hoe gaat hypnotherapie in zijn werk?

Alle hypnose is zelfhypnose. Als je in hypnose gaat, omzeil je het kritische denken en kom je in je onderbewuste terecht. Je onderbewuste is veel krachtiger, slimmer en creatiever dan je bewuste en weet precies waar een probleem ontstaan is. Het kan ook makkelijk nieuwe manieren vinden, zodat je je weer goed gaat voelen. Je onderbewuste is een onuitputtelijke bron van informatie omdat deze in contact staat met het alles wetende deel in jezelf. Je probleem is dan voorgoed verdwenen en komt nooit meer terug.

De specialisatie van onze hypnotherapeut is het “Simpson Protocol”. Dit is hypnose zonder woorden in de esdaile-staat. Dit is de meest diepe staat om therapie te doen. Je hoeft niet over je probleem te praten, alles blijft privé. Je zet je hogere zelf met de juiste begeleiding in om je probleem op te lossen. Je geneest jezelf dan op alle levels: fysiek, mentaal, emotioneel, spiritueel en op zielsniveau. Het Simpson Protocol kun je overal voor inzetten en zorgt voor diepe helende genezing. Mooi toch?

Gasttherapeut:

De hypnotherapie sessie’s worden gegeven door Jolanda van de Laak. Zij is hypnotherapeut master practitioner 2.0. Dit is de meest effectieve manier van therapie. Ze heeft de nodige ervaring met coaching en heeft al veel mensen van hun angsten en problemen afgeholpen. Naast gasttherapeut heeft ze haar eigen praktijk Hipnotiq

De kosten van een sessie zijn €125,00 en duurt ongeveer 1,5 uur.

Wil je je aanmelden voor een sessie of ben je op zoek naar meer informatie? Stuur dan een e-mail naar info@hipnotiq.nl of info@spiritueelcentrumjasmijn.nl.

Wil je zelf hypnose leren? ook dat kan. Deze workshop wordt regelmatig gegeven. Neem gerust contact met ons op bij vragen.