Innerlijk kind healing

In ieder van ons leeft ons innerlijk kind. Al heb je een fijne jeugd gehad, het kind in ons is gevoelig en heeft altijd wel een gekwetst moment ervaren. Deze kwetsuur leeft door in je volwassen leven. Herken je dat, het gevoel dat je denkt; loop ik hier nu weet tegen aan? Patronen blijven zich herhalen. Tot je het aanpakt.

Wat houdt de innerlijk kind healing in?

In een veilige, zachte setting maken we contact met jouw innerlijk kind. We starten eerst met een kopje thee of koffie en gaan kijken naar waar je tegen aan loopt. Daarna wordt je ondergestopt op de massagetafel, zodat je je lekker warm en comfortabel voelt. Liggend onder een dekentje wordt er gestart met holistic pulsing . Holistic pulsing is een zachte wiegende massage, waarbij je snel in contact komt met jouw innerlijk kind. Veilig en geborgen laat het het gekwetste kind zien wat er nodig is en geheeld mag worden. Op een liefdevolle intuïtieve manier laten we oude (negatieve) overtuigingen los. Na de behandeling voel je je lichter, opgeruimder en ontspannen.

Gasttherapeute Innerlijk kind healing:

Els Dikmans is al jaren bij ons werkzaam als kunstzinnig dynamisch coach. Zij raakt elke keer de gevoelige snaar bij het innerlijke kind en weet als geen ander de juiste punten daarvoor aan te kaarten. Zij heeft haar eigen praktijk www.uitvogelen.nl 

Kosten innerlijk kind healing:

De sessie innerlijk kind healing duurt 60-90 minuten en kost € 75,-
Een afspraak maken kan via info@spiritueelcentrumjasmijn.nl of elsdikmans@hotmail.com

Recensie van Ingrid;

“Fijne ontvangst, Els laat je gelijk thuis voelen. De behandeling wordt intuïtief gegeven en dat voel je. Els springt in op zaken die voor jou op dat moment van toepassing zijn.
Ik werd er heel relaxt van en voelde me veilig en geborgen. En er kwam echt iets uit waar ik mee verder kan.
Al met al een aanrader voor iedereen om een keer te doen!”