Workshop Innerlijke Familie

Heb je moeite om eigenschappen van jezelf of anderen te accepteren? Zorg je goed voor anderen maar niet zo goed voor jezelf? Vind je het lastig om keuzes te maken? Ben je ontevreden over bepaalde aspecten van je leven maar je weet niet hoe of wat te doen? Al deze vragen zijn te onderzoeken door kennis te maken met jouw Innerlijke Familie. Een familie die iedereen in zich heeft: jongen, meisje, man en vrouw. Wil je antwoorden op deze vragen? Dan is deze workshop iets voor jou. Spelenderwijs en met plezier meer jezelf leren kennen.

Wat ga je leren tijdens de workshop innerlijke Familie?

We hebben allemaal een ‘Innerlijke Familie’, een meisje, jongen, man en vrouw. Deze zitten diep in ons verscholen en komen naar voren op momenten dat wij ze nodig hebben. OP het juiste moment ben je de vrouw of de man of het kind. Nou, soms komen ze ook op momenten dat je ze niet wil.
Deze avond leer je de kwaliteiten en de valkuilen van elk familielid te zien én hoe jij je daarin kunt herkennen. Je kunt leren begrijpen hoe de leden van jouw Innerlijke Familie met elkaar omgaan, én hoe dat bij anderen in zijn werk gaat. Zo krijg je meer inzicht in je eigen gedrag en in dat van de mensen om je heen. En zo kun je jouw eigen gedrag veranderen om het beste uit jezelf te halen. Omdat onze hersenen makkelijker plaatsjes herkennen ga je spelenderwijs jouw familie onderzoeken. Je gaat ontdekken waar in jouw lichaam elk familielid voelbaar is. Je gaat een energetische opstelling maken met een vraag die op dit moment bij je speelt. Die vraag komt vanzelf op die avond naar boven.

Wat heb je nodig voor de workshop innerlijke familie?

Een gezonde dosis nieuwsgierigheid naar jezelf en het avontuur aan durven gaan naar jezelf. Een open geest is ook belangrijk, zodat je alles in eerlijkheid kunt beleven. Buiten het feit dat we aan de slag gaan, gaan we natuurlijk het ook gezellig maken en met plezier naar ons zelf kijken. Dit alles is een huiselijke, warme sfeer en omgeving.
Handig is als je pen en papier mee neemt

Klik hieronder om je aan te melden!

20 maart

Innerlijke Familie

20 maart 2019 25.00 7 Plekken Beschikbaar
Aanmelden

Gastdocente workshop Innerlijk Familie:

Anneke Wolters is als intuïtieve – en energetische coach bekend met de lichaamsprocessen en de gekoppelde denkpatronen. In haar praktijk leerde zij alles over de vele gezichten die een mens heeft in het dagelijkse leven en de patronen van de complete familie ieder in ons. Zij laat zien hoe je hiermee aan de slag kunt.

Data en kosten workshop innerlijke familie:

De workshop wordt gegeven op woensdag 20 maart van 19.00u-22.00u/22.30u
De kosten zijn € 25,- inclusief koffie, thee en lekkers.
De workshop kan ook betaald worden via de meedoenregeling.
reservering is pas definitief na betaling