Inspiratiesessie grenzen aangeven

Het aangeven van grenzen is niet altijd even makkelijk en kan voor een flinke worsteling met jezelf en je omgeving zorgen.

Grenzen aangeven hoeft niet altijd “nee” zeggen te betekenen. Er zijn meer mogelijkheden om je grens aan te geven. Naast het aangeven van grenzen is het ook belangrijk om je grenzen te ontdekken.
Wat jarenlang OK was en nu niet meer lekker voelt, mag veranderd worden.

Wat gaan we doen tijdens deze inspiratiesessie grenzen aangeven?

Tijdens deze inspiratiesessie leer je meer naar jezelf te luisteren. Jouw lichaam geeft kleine en grote signalen af. Maar wat betekenen deze signalen eigenlijk? Aan de hand van voorbeelden neemt Nicole je mee en inspireert je op een unieke manier om je lichaam beter te begrijpen en te weten te komen wat jouw lichaam je wil zeggen. Wanneer je in staat bent om beter naar je lichaam te luisteren, dan zul je merken dat je makkelijker je grenzen kunt aangeven. Je zult sneller doorhebben waar je blij van wordt en wat je energie kost.

De inspiratiesessie begeleidt je op jouw bewustwordingspad. Je wordt je meer bewust van kleine signalen die je lichaam afgeeft, wanneer je over je grens heengaat.
Wat kun je dan doen?
Hoe kun je jouw grens herkennen?
Hoe kun je je grens op een nette manier aangeven?
In deze inspiratiesessie worden je hieromtrent handvatten aangereikt.

Klik hieronder om je aan te melden!

06 april

Inspiratiesessie grenzen aangeven

6 april 2019 27.50 8 Plekken Beschikbaar
Aanmelden

Gastdocent inspiratiesessie grenzen aangeven:

Nicole Prins-Janssen

Nicole Prins-Janssen woonde op de grens van Nederland en België, aan de Belgische kant. In 2003 is zij de grens overgestoken en verhuisde ze naar Nederland, hier ervaarde ze dat ze haar grens op een andere manier moest aangeven dan voorheen. Nicole heeft haar eigen praktijk voor voetreflextherapie in Nuenen, Body in Balance. Hier heeft ze geleerd om steeds meer te vertrouwen op haar intuïtie en zodoende heeft ze geleerd om beter haar grenzen aan te geven. Deze kennis draag ze graag aan jou over!
De jarenlange groei en processen die ze doorlopen heeft deelt ze nu met een groter publiek. Ben jij daar eentje van?

Data en kosten inspiratiesessie grenzen aangeven:

De inspiratiesessie grenzen aangeven wordt gegeven op 6 april van 15.00 tot 17.30u
De kosten zijn € 27,50
Er is ruimte voor max. 8 personen

Reservering is pas definitief na betaling.