Intuïtief Schilderen

Weten wat je beleeft? Wat onderin je schuilt? Of gewoon maar even je eigen uitleven op het doek?

Dan is intuïtief schilderen JOUW workshop!

Wat is intuïtief schilderen?

Eigenlijk is intuïtief schilderen heel simpel. Je krijgt een canvas doek, waar je (zonder na te denken) aan de slag gaat met verf, kwasten, sponsjes, potloden. Het hoeft geen betekenis te hebben, geen vorm, maar dat mag wel natuurlijk. Je hoeft niet te kunnen tekenen of van nature creatief te zijn.

Intuïtief schilderen kan iedereen! Het leuke is, is dat je onbewust jezelf op het doek laat zien. Vanuit je intuïtie laat je zien hoe je verleden is, je heden, wat je meegemaakt hebt en hoe jij je toekomst wil plannen.

Of je nu voor je plezier of met een doel gaat schilderen, je schilderij geeft je inzicht!

Binnenkort

28 juni

Intuïtief schilderen

28 juni 2018 29.95 5 Plekken Beschikbaar
Aanmelden

Hoe is de workshop intuïtief schilderen opgebouwd?

We starten om 19:30 uur met een kopje thee of koffie met lekkers en wordt er uitgelekt hoe je intuïtie werkt. Daarna starten we met een meditatie om je intuïtie aan te wakkeren en je hoofd leeg te maken. Als we bijgekomen zijn, nemen we plaats aan tafel en ga je in alle rust aan je canvas doek werken. Er zijn diverse kleuren verf aanwezig, diverse soorten kwasten, sponsjes en doekjes, potloden, krijt, houtskool. Alles om jouw creatieve proces te ondersteunen. We nemen de tijd die jij nodig hebt. Er zit dus geen tijdslimiet aan de workshop. Ben je klaar met je schilderij, dan zal Ursula deze gaan readen voor je (één op één in een andere ruimte in verband met privacy). Met de reading ontvang je inzichten, tips en herkenning, waar je verder mee aan de slag kunt.

Docent:

De workshop wordt gegeven door Ursula Dannijs. Eigenaresse van het Spiritueel Centrum en geeft al jaren intuïtief schilder workshops, alsmede andere workshops en cursussen op het gebied van intuïtie, energie, reiki en mediumschap.

Data en kosten:

De workshop wordt gegeven op:

28 juni van 19.30 tot 22.30

De kosten zijn € 29,95 inclusief gebruik van materialen, canvas doek en koffie/thee.

Aanmelden kan via de bovenstaande button.

Je reservering is pas definitief na betaling.
Er kunnen maximaal 8 personen deelnemen dus VOL=VOL!