Cursus Intuïtieve en spirituele ontwikkeling

Heb jij ook het gevoel dat je meer met je spiritualiteit kunt? Dat je intuïtie je al van alles probeert te vertellen, maar je niet weet hoe te luisteren? Dan is deze cursus iets voor jou!

Wat houdt de cursus intuïtieve en spirituele ontwikkeling in?

In deze cursus maak je kennis met de basis van je eigen spiritualiteit. Je leert om te gaan met de kracht van je intuïtie, hoe naar deze te luisteren en te volgen. Ook gaan we kijken naar jouw eigen energie en je energieveld. Voelen welke energie van jou of van een ander is. Hoe je je hier voor kunt openen of juist afsluiten. De chakraleer en de daadwerkelijke betekenis van de chakra’s komen ook uitgebreid aan bod. Verder leer je je eigen aura te reinigen en te gronden. Maar ook een huis of locatie te reinigen en hoe je entiteiten en auralifters herkent en naar het licht kan begeleiden.

Wat gaan we doen tijdens de cursus intuïtieve en spirituele ontwikkeling

Door middel van inzichten, oefeningen, theorie en interacties gaan we drie dagen aan de slag om de kracht van je intuïtie en spiritualiteit naar boven te halen. Tevens leer je de wijze van concentratie en mediteren en de twaalf zintuigen gebruiken. Belangrijk onderdeel van deze cursus is hoe je de energie van een ander leest en kan interpreteren, kunt readen en omzetten in mogelijkheden. Ook leer je voorwerpen en foto’s te lezen, psychometreren. En natuurlijk zul je je eigen Gids mogen ontmoeten.
Maar misschien nog belangrijker, je leert vertrouwen te hebben in je intuïtie en jezelf beter te begrijpen. Een cursus om de beginselen van spiritualiteit zelf eigen te maken zodat jij beter in je energie kan zijn en blijven.

Gastdocente cursus intuïtieve en spirituele ontwikkeling:

De cursus wordt gegeven door Jolanda. Zij geeft deze cursussen al jaren op diverse locaties en kent de materie als geen ander. Zij neemt je mee in de wondere wereld van de intuïtie.

Data en kosten cursus intuïtieve en spirituele ontwikkeling:

De cursus start op 21 maart 2019 van 10.00 tot 17.00 en duurt 3 dagen.
(de 2e dag is op 28 maart en de 3e dag op 4 april)

De kosten zijn € 345,- voor de gehele cursus, inclusief alle oefeningen en naslagwerk.
De cursus wordt gegeven bij minimaal…. Cursisten en max…. cursisten.