Wat houdt Reiki in?

Reiki is een heerlijke manier om te ontspannen en om energetisch weer in balans te komen.
Het is een oosterse wijze van omgaan met je energieveld, innerlijk kracht in combinatie met het werken van je chakra’s. Tijdens een Reiki behandeling ervaar je een intense rust en zal jouw energielevel omhoog gaan. Het energieveld wordt gestabiliseerd door middel van diverse handopleggingen, boven he lichaam. Een Reiki en chakra behandeling bij Spiritueel Centrum Jasmijn duurt normaal gesproken ongeveer 90-120 minuten, waarbij de chakra’s uitgependelt worden en het energieveld schoon gemaakt wordt. Tijdens de kennismakings dag, kun je vast even ervaren hoe dit voelt.

Wil jij ook kennis maken met Reiki?

Op woensdag 4 juli en op donderdag 19 juli organiseert Spiritueel Centrum Jasmijn een dag waarop jij kennis kan maken met Reiki. Wil je graag weten hoe een behandeling gaat of wil je kennismaken met de therapeut? Tijdens deze dag worden kortere behandelingen (30 minuten) gegeven, waarbij je voor een leuke prijs (€12,50) kan ervaren wat Reiki voor jou kan betekenen. Om alles fijn en soepel te laten verlopen, plannen we de behandelingen op gezette tijden. Natuurlijk kun je ook je vragen stellen over een reiki behandeling, een reiki cursus of onze reiki opleiding.

Kijk welke tijd nog beschikbaar is en reserveer vlug je plaats!

Therapeuten:
De kennismakingsdag me reiki worden gegeven door de Reiki masters Alex en Ursula Dannijs.

Alex zal op woensdag 4 juli de behandelingen voor zijn rekening nemen en op donderdag 19 juli verzorgt Ursula deze. Zij zijn al jaren reiki master en verzorgen chakra behandelingen in het centrum en de reiki cursussen.

Aanmelden en datum:

De Reiki kennismaking dag is op 4 juli en op donderdag 19 juli, op diverse tijden mogelijk. Kijk bij aanmeldingen welke tijd het beste voor je uitkomt.
De kosten voor deze behandelingen zijn slechts € 12,50 voor een behandeling van 30 min.

Je ervaart dan een korte liggende reiki behandeling, om de ontspanning en kracht van reiki te voelen.
Reserveer je plaats en meld je meteen aan via de onderstaande button!
(Je plaats is pas definitief na betaling.)

De Datums

Kennismaking Reiki Workshops