Workshop: Maak van 2019 Jouw Succesjaar!!

De dagen vliegen voorbij en jij krijgt maar geen controle op je agenda, op je doel en op je droom. Hoe ga jij 2019 in en hoe hou jij je aan je goede voornemens? Focus en maak het visueel!

Wat houdt de workshop Maak van 2019 Jouw Succesjaar in?

Tijdens deze workshop gaan we aan de slag met jouw voornemens, jouw doelen voor 2019, jouw dromen en jouw uitkijk momenten. Dit doen we door creatief te visualiseren.  Of het nu je liefdesleven, carrière of persoonlijke ontwikkeling betreft: we gaan aan de slag met een onderwerp dat jou aanspreekt en dat jij wil gaan visualiseren, om zo 2019 naar jouw hand te zetten. Je krijgt begeleiding in het formuleren van jouw doelen en we gaan kijken naar de dingen die je nu écht wilt in het leven. We gaan tijdens deze workshop vooral buiten de kaders denken en met verschillende oefeningen jouw dromen en doelen duidelijk en visueel maken!

Wat gaan we doen bij de workshop Maak van 2019 Jouw Succesjaar?

Onderwerpen die we aan gaan halen zijn de Wet van Aantrekkingskracht en affirmaties. Energie is overal en door de mindset voor 2019 meteen goed neer te zetten, trek jij de zaken aan waar jij naar toe wil. Tijdens de workshop gaan we daarmee spelen en oefenen, totdat het duidelijk is voor je. Om deze mindset en goede voornemens vast te maken, maken we het visueel met een vision board. Een vision board geeft je inzichten en bevorderd je doel door het zichtbaar te maken door middel van creativiteit. Plaatjes, inspirerende teksten, foto’s, tekeningen, mindmaps, alles mag en kan om jouw beeld te maken. Gaandeweg ontstaat er een vision board welke je elke dag herinnert aan je doel, je droom of goede voornemen, zodat je het makkelijker volhoudt en je onderbewustzijn blijft prikkelen.

Klik hieronder om je aan te melden!

Wat zit er bij de workshop Maak van 2019 jouw Succesjaar inbegrepen?

Tijdens de workshop zijn er allerlei materialen aanwezig:
– vision board karton
– visuals en plaatjes
– tijdschriften
– scharen, lijm, plakband
– verf, kwasten, kleurkrijt
– stiften, kleurpotloden
– onbeperkt koffie en thee met lekkers

Al deze materialen worden geheel verzorgd. Wel kan het fijn zijn om al een aantal inspirerende en persoonlijke afbeeldingen, teksten en materialen mee te nemen die jij graag op je vision board wil hebben.

De workshop is in groepsverband. Laat je inspireren door de verhalen en doelen van anderen!

Gastdocente

De workshop wordt gegeven door Mirjam Vos, die graag mensen wil inspireren om meer uit het leven te halen en hun mindset te veranderen. Ze doet dit door middel van workshops, trainingen, talks en één-op-één begeleiding.

Kosten en data

De workshop is op zondagmiddag 13 januari 2019 van 14:30 tot 17:30 uur en de kosten voor de workshop zijn € 35,-.
Hiervoor krijg je een inspirerende presentatie, oefeningen en alle materialen om jouw vision board te gaan maken. Koffie, thee en lekkers wordt ook verzorgd door ons!

Bij Spiritueel Centrum Jasmijn houden we van persoonlijke aandacht. Daarom is er slechts plaats voor 8 personen. Wees er snel bij en begin het nieuwe jaar met een frisse start!

Klik voor aanmelden op de beschikbare datum.