Massagebehandelingen

Even ontspannen met een heerlijke verwarmende massage.
Een uurtje voor jezelf. Ontspannen, even niets en de dag laten voor wat hij is. Tijdens een ontspannende massage worden door middel van verschillende handgrepen de rugspieren ‘los’ gemaakt. Je zult verbaasd staan hoeveel spanning er in en op jouw rug kan zitten….Na een ontspannende massage voel je je sterker, je kunt er weer tegenaan!

Wanneer kies je voor een massage?

Een (ontspannende) massage kan bijna altijd. Er zijn enkele uitzonderingen wanneer een massage (tijdelijk) niet kan. Bijvoorbeeld bij ontstekingen aan de huid of bij een hele hoge bloeddruk.
Je kunt kiezen voor een massage vanuit een Wellness gedachte: even een momentje voor jezelf.
Je kunt ook kiezen voor een massage bij specifieke klachten zoals bijvoorbeeld stramme of pijnlijke ledematen, verbeteren van de bloedsomloop, herstel na ziekte, stress of hoge werkdruk of het afvoeren van afvalstoffen in het lichaam.

Waarom kies je voor een heerlijke massage?

Massages brengen lichaam en geest tot rust. Het brengt je dichter bij jezelf. Het maakt je sterker; lichamelijk én emotioneel.
Spieren gaan zich ontspannen, de bloedsomloop verbetert, afvalstoffen worden beter en sneller afgevoerd, (in)slapen verbetert en daardoor ben je fitter en voel je je ook beter!

Welke ontspannende massage past bij jou?
Massage is maatwerk. Iedereen is uniek. Daarom zijn ook geen twee massages exact hetzelfde. De situatie is elke keer anders en jij wil natuurlijk ook variatie! Bij Spiritueel Centrum Jasmijn kun je voor de volgende massages en masseuses terecht:

Amber Schapenkotter verzorgt de volgende massages.
Deze kosten € 25,- voor  30 minuten/ € 50,- voor 60 minuten.

 • Klassieke (ontspannende) Massage:
  Massage ter ontspanning van rug of armen en/of benen.
 • Hot Stone massage:
  Deze massage wordt uitgevoerd met verwarmende basalt stenen, welke de doorbloeding van de spieren bevorderd. Heerlijk tijdens koude of regenachtige dagen, maar ook bij stramme rugspieren.

  • Voor de Hot Stone massage vragen wij een meerprijs van €15,00.
 • Lomi Lomi massage:
  Een Hawaiiaanse manier van benaderen van het lichaam en ziel. Met verwarmende olie wordt met de handen en onderarmen gemasseerd.

Petra verzorgt de volgende massages:

 • Ayurvedische massage:
  Waarbij op een liefdevolle, oosterse manier gemasseerd wordt met warme ayurvedische olie.
  Deze massage duurt anderhalf uur en kost € 80,-
 • Chakra- en edelsteen massage:
  Een ontspannende massage waarbij de chakra’s worden geactiveerd en gemasseerd met edelstenen die dezelfde trilling hebben als de chakra’s.
  Deze duurt ongeveer een uur en kost € 70,-

Anita Boeser verzorgt de Indian head massage.
Deze duurt 30 minuten en kost € 30,-

 • Indiase hoofd massage:
  Voor een ontspannend gevoel en opgeruimder in je hoofd. Relaxend via een Indiase hantering met diverse drukpunten,

Heerlijk ontspannend en leeg hoofd. Wil je een afspraak maken of ben je op zoek naar meer informatie? Mail dan naar info@spiritueelcentrumjasmijn.nl en we brengen je in contact met de masseuse van jouw keuze.

Vragen?

Heb je nog vragen? Mail dan gerust naar urs@spiritueelcentrumjasmijn.nl