Meditatie sessie: verbinden met je spirituele gids

Meditatie sessies zijn weer terug! Nu in een ander jasje en met nog diepere spirituele ervaring.
Deze keer gaan we ons verbinden met spirituele gidsen.
Mediteren is allang niet meer weg te denken in de westerse wereld. Iedereen is wel eens fenomeen in aanraking gekomen of heeft het geprobeerd.

Mediteren is allang niet meer weg te denken in de westerse wereld. Iedereen is wel eens fenomeen in aanraking gekomen of heeft het geprobeerd.
En waarom niet? Want het biedt zoveel mogelijkheden!
Meditatie geeft je innerlijke rust, zorgt voor een betere lichamelijke conditie, en helpt je stress te onderdrukken. Inmiddels zijn deze rustgevende meditaties al in diverse vormen op you tube te beluisteren en zijn er diverse apps om dit te verwezenlijken. Maar meditatie is meer!!

Wat houdt de meditatiesessie: verbinden met je spirituele gids in ?

Mediteren is niet moeilijk indien je goede begeleiding hebt. Je in een ontspannen gevoel laten weg glijden en de rust in jezelf ontdekken. Echter tijdens deze meditatie sessie gaan we verder. We gaan contact maken met onze innerlijke bron, onze kracht en daarna verbinden met onze spirituele gidsen. Deze gidsen geven ons aansturing in intuïtie, spirituele ontwikkeling en informatie over ons leven en ziel. Als wij een goede verbinding aangaan, levert dat een open deur aan informatie aan en een betere balans in ons zelf.

Binnenkort

Een overzicht van onze meest actuele cursussen.

29 oktober

Meditatie sessie: verbinden met je spirituele gids

29 oktober 2018 15.00 3 Plekken Beschikbaar
Aanmelden

Hoe is de meditatiesessie: verbinden met je spirituele gids opgebouwd?

We beginnen eerst om 19.30u met kennis maken en een kopje thee of koffie te drinken.
Daarna gaan we naar de andere ruimte, waar meditatie kussens klaar liggen in een cirkel. Iedereen zoekt even een fijne houding (en dat hoeft niet alleen maar kleermakers zit te zijn!) en dekt zichzelf toe met een deken. We verbinden ons energetisch eerst met elkaar en gaan dan ontspanningsoefeningen en ademhalingsoefeningen doen. We proberen ons hoofd leeg te maken en gaan dan langzaam in meditatie. Eerst maken we contact met onze bron, ons eigen krachtveld, welke we uitgaan breiden om contact te maken met de spirituele wereld en de spirituele gidsen achter ons.
De meditatie laat ons meevoeren en verbinden met het spirituele. 
Als we voldoende contact gehad hebben, sluiten we de meditatie af met ontspanningsoefening en gaan daarna rustig een kop thee of koffie drinken in de lounge hoek. Eventueel kunnen ervaringen uitgewisseld worden.

Data en kosten:

De meditatiesessie: verbinden met je spirituele gids wordt gegeven op 29 oktober van 19.30-21.00/21.30
u.
De kosten zijn € 15,- p.p incl. een opname van de meditatie om thuis nog eens na te luisteren. 
De mediatie sessie is geschikt voor maximaal 6 personen. Dus VOL=VOL!
Aanmelden gaat eenvoudig via de onderstaande button.

De meditatie sessie wordt gegeven door Ursula Dannijs. Zij is spiritueel coach en eigenaresse van het centrum. Zij geeft diverse cursussen, workshops en consulten op het gebied van spirituele groei, intuïtie en bewustwording.