Meedoenregeling

Gebruik je meedoenregeling budget voor onze workshops!
Zo kun jij ook gezellig met anderen aan onze workshops en cursussen deelnemen.
Wij doen mee! Met de meedoenregeling Tilburg

Steeds meer mensen krijgen een budget van de gemeente, omdat ze zelf financieel minder mogelijkheden hebben om leuke activiteiten te ondernemen. Deze zogeheten meedoenregeling zorgt ervoor dat ook mensen met een beperkte portemonnee toch onder de mensen kunnen blijven en kunnen deelnemen aan sociale bezigheden, cursussen, workshops en hobby’s.

Wij van Spiritueel Centrum Jasmijn vinden dit een goede zaak en hebben ons hierbij aangesloten! Indien je ook een meedoenregeling-budget hebt – en nog niet hebt opgemaakt – kun je deze inzetten bij onze workshops, curussen en behandelingen.

De meedoenregeling is toepasbaar op ons gehele aanbod

De meedoen regeling is inzetbaar op ons gehele aanbod, betreft workshops en cursussen. Neem hiervoor vooral contact met ons op. We beantwoorden graag al je vragen. (behandelingen worden niet meer vergoed via de meedoenregeling)

Bijbetalen met de meedoen regeling?

Bij veel van onze workshops hoef je niets bij te betalen. Het maximale budget per jaar van de meedoenregeling is  €100,-.  Hoeveel jij in wil zetten voor een workshop of cursus, mag je zelf bepalen.
Soms kun je je zelfs voor meerdere workshops inschrijven!
Als wij jouw  code en geboortedatum ontvangen, regelen wij de rest van de administratie voor je. We helpen je graag met het verkennen van de mogelijkheden.

Aanmelden voor een workshop of cursus met meedoen regeling:

Onze workshops en cursussen worden gegeven op verschillende tijden en dagen door het jaar heen. Ons complete aanbod met alle uitleg staat op onze website. Er zit vast wel iets voor je bij!

Je kunt je aanmelden voor een workshop of cursus  via de site.
Klik dan aan betaling per factuur en zet in de reactie vak ‘meedoenregeling’. Wij nemen dan contact met je op voor de code en je geboortedatum.

Het kan ook zo zijn dat jouw favoriete workshops niet meer beschikbaar is. Laat het ons weten en wij houden je op de hoogte van onze planning!

Kijk  hier op de website van meedoenregeling Tilburg, als je meer wil weten.

 

Tot snel bij Spiritueel Centrum Jasmijn!