Meedoenregeling

Gebruik je meedoenregeling budget voor onze workshops!
Zo kun jij ook gezellig met anderen aan onze workshops en meditatie les deelnemen!
Wij doen mee! Met de meedoenregeling Tilburg

Steeds meer mensen krijgen een budget van de gemeente, omdat ze zelf financieel minder mogelijkheden hebben om leuke activiteiten te ondernemen. Deze zogeheten meedoenregeling zorgt ervoor dat ook mensen met een beperkte portemonnee, toch onder de mensen kunnen blijven, en kunnen deelnemen aan sociale bezigheden, cursussen, workshops en hobby’s.

Wij van Praktijk Jasmijn vinden dat een goede zaak en we hebben ons hierbij aangesloten!
Indien je ook een mee doen regeling budget hebt (en nog niet opgemaakt), kun je deze inzetten bij onze workshops. Ook kan deze regeling ingezet worden voor het Praktijk Jasmijn weekend.

De meedoenregeling is toepasbaar op alle workshops:

De meedoen regeling is inzetbaar op al onze workshops en cursussen. Met uitzondering van een aantal workshops gegeven door gastdocenten. Neem hiervoor vooral contact met ons op. We beantwoorden al je vragen.

Bijbetalen met de meedoen regeling?

Bij de meeste workshops hoef je niets bij te betalen, behalve voor een aantal cursussen, (omdat het maximale budget vaak maar € 100,- bedraagt.)
Uiteraard is de hoogte van de vergoeding afhankelijk van je budget.

Als we je BSN ontvangen, regelen wij de rest van de administratie voor je.
Indien je budget nog niet op is, kun je je zelfs inschrijven voor meerdere workshops! Wij helpen je graag met uitzoeken welke mogelijkheden je hebt.

Aanmelden voor een workshop met meedoen regeling:

Onze workshops worden gegeven op verschillende tijden en dagen door het jaar heen.
Ons complete aanbod met alle uitleg staat op onze site.
Er zit vast wel iets voor je bij!

Je kunt je aanmelden voor een workshop via info@spiritueelcentrumjasmijn.nl ovv. meedoenregeling. Ook kun je hier al je vragen stellen over de regeling.

Indien er op de site nog geen nieuwe datum staat gepland voor jouw favoriete workshop, laat het ons even weten. We houden je dan op de hoogte van onze planning!

Kijk op hier de site van meedoenregeling Tilburg, als je meer wil weten.