Workshop Numerologie


Het grote voordeel van numerologie is, dat het zeer toegankelijk en gemakkelijk te leren is. Je hoeft geen ellenlange cursussen te volgen om Numerologie te leren. Numerologie is de leer van de getallen. Alle getallen hebben een bepaalde trilling en betekenis en kunnen iets zeggen over je karakter, je talenten en valkuilen. Maar ook over je persoonlijke jaar, maand of dag. Met gemakkelijk te leren formules, leer je uit te rekenen wie je bent en welke tendensen je mag verwachten. Op deze manier krijg je inzicht in jezelf, je situatie, je toekomst en je verleden.

Wat houdt de workshop numerologie in?

Tijdens twee ochtenden, leer je alles over de numerologie. Tijdens de eerste workshop ochtend, gaan we in op de theorie van de getallen. We bespreken getal 1 t/m 9 en de getallen 11 en 22. Wat zijn de betekenissen van deze getallen? En wat zeggen ze over jouw karakter, jaar of toekomst? Tijdens de tweede workshop ochtend gaan we in de praktijk aan de slag met de theorie. Dan leer je de formules om alles te berekenen. Je levensopdracht, je talenten en nog veel meer!

Wat kun je met de workshop numerologie?

Je krijgt meer inzicht in jezelf of een situatie, met behulp van de getallenleer. Oftewel de numerologie. Maar je kunt na de workshop ook berekenen wat een goede dag is om op te ruimen of wat een goed jaar is om aan je carrière te werken. Na deze workshop kun je dat niet alleen op jezelf toepassen, maar ook op anderen. De numerologie is ook toe te passen als hulpmiddel tijdens therapie, coaching of andere behandelingen.

Klik hieronder om je aan te melden!

12 maart

Workshop Numerologie

12 maart 2019 65.00 10 Plekken Beschikbaar
Aanmelden

Wat zit er inbegrepen bij de workshop astrologie?

Deze workshop is inclusief les- en werkboek. Natuurlijk wordt er ook gezorgd voor koffie of thee met iets lekkers.

Gastdocente workshop astrologie:

De workshop wordt gegeven door Esther van Heerebeek van Het 12e huis. Esther is astrologe en auteur van diverse boeken, waaronder Astrologie voor Beginners en De Astrologische Almanak 2019. Ook schrijft ze wekelijks de horoscopen voor Veronica Magazine en Flair. Esther heeft een praktijk in Liempde, Het 12e Huis. Ze werkt in haar praktijk met astrologie, tarot en numerologie.

Data en aanmelden:

De workshop astrologie wordt gegeven op 2 ochtenden van 10.00-12.30u. De kosten voor 2 ochtenden zijn € 65,- inclusief lesmateriaal.

Deze start in 2019 op:

* 12 maart 2019 (de 2e ochtend is op 19 maart)

Aanmelden kan via de button

Neem een rekenmachine mee om het rekenen gemakkelijk te maken. En zorg dat je je volledige geboortenamen weet. Die staan op je geboorteakte of in je paspoort. We gaan namelijk met je geboortedatum en geboortenamen aan de slag tijdens deze workshop numerologie.