Online basis cursus Mindfulness

Je brein ten volle leren gebruiken, genieten van kleine dingen, uit je vaste patronen, minder stress en meer geluk. Daar draait mindfulness om!

Wat is mindfulness?

De hersenen zijn een spier en werken via een oud en vertrouwd plan. Hierdoor blijf je steeds weer hetzelfde doen en sta je minder open voor nieuwe dingen. Daardoor kun je niet genieten van kleine zaken, gewoon omdat het niet in het “systeem” zit. De sleur kruipt er nogal makkelijk in en voor je het weet ben je weer een jaar verder. Ook kun je stress minder goed aan en alle dingetjes die op je bord komen, zijn teveel. Met mindfulness maak je je brein flexibeler, stress bestendiger en je geniet meer van de kleine dingen in het leven. Met mindfulness wordt het leven leuker en waardevoller!
Mindfulness is dus eigenlijk een sport voor je brein. Stap voor stap ga je je hersen trainen om anders te denken, anders te gebruiken en optimaler te benutten. Dat is mindfulness!

Wat brengt de basis cursus mindfulness jou?

De basis cursus geeft je de mogelijkheid om kennis te maken met mindfulness en al zijn facetten.
Door middel van inzichten, oefeningen, meditatie en reflectie leer je stap voor stap mindfulness toe te passen in je dagelijkse leven en weer te genieten van kleine dingen, prikkels leren verminderen en de maatschappij beter aan te kunnen. De basis cursus legt de kracht van je brein bloot.
Wil jij rust in je hoofd en leren je brein beter te gebruiken?

Meld je dan aan voor de online basis cursus mindfulness!

Schrijf je nu in!

Je kun je ieder moment inschrijven voor een online cursus.
Een seizoen loopt tot de aangegeven datum.

Aanmelden en kosten:

De basis cursus mindfulness ontvang je na aanmelding en betaling in je mail box. Met een link in de mail kun je de cursus als PDF downloaden en zo in je eigen tempo leren. De kosten zijn €49,95 voor de complete cursus.

In samenwerking met SocialDeal bieden wij deze basiscursus aan voor slechts 9.95! Heb je al een SocialDeal voucher? Stuur een e-mail naar info@spiritueelcentrumjasmijn.nl om de code op te halen.

Gebruik maken van de SocialDeal actie: via deze link is de basiscursus mindfulness online te bestellen.

Vragen?

Heb je nog vragen? Mail dan gerust naar urs@spiritueelcentrumjasmijn.nl

Scroll naar bovenzijde