Online Cursus Aartsengelen

De engelen zijn altijd bij ons. We zien ze niet, maar ze zijn er om ons te helpen, te ondersteunen en ons de juiste wegen en paden te wijzen. Engelen zijn er in, net als mensen, varianten en karakters. Toch zijn de aartsengelen de engelen die ons het meeste inspireren en het meest mysterieuze indruk achter laten bij ons. Echter kunnen we van de aartsengelen zoveel meer leren en ontdekken.

Haal de aartsengelen aan je zij met de online cursus Aartsengelen!

Schrijf je nu in!

Je kun je ieder moment inschrijven voor een online cursus.
Een seizoen loopt tot de aangegeven datum.

Wat houdt de online cursus aartsengelen in?

De online cursus is een cursus waarbij je elke twee weken een les ontvangt over aartsengelen. In totaal zijn er 8 lessen. De eerste week is een algemene les over de hiërarchie van engelen, Aartsengelen opgesomd, een engelen kaart om te kiezen en een algemene engelen meditatie.

Daarna staat elke week in teken van twee aartsengelen.

Waaruit bestaat de online cursus Aartsengelen?

De online cursus bevat 8 lessen, waarvan 1 algemene met algehele uitleg over welke engelen er zijn, en een engelen meditatie. Daarna volgen er nog 7 lessen, waarin in elk twee aartsengelen besproken worden.
Les 2: Michaël en Haniël
Les 3: Gabriël en Jeremiël
Les 4: Raphaël en Jophiël
Les 5 Uriël en Zadkiël
Les 6: Ariël en Azrael
Les 7: Metatron en Sandalphon
Les 8 Raguël en Chamuël

Tijdens deze lessen ontvang je theorie over de Aartsengelen, een (intuitie ) oefening om contact te maken en een specifieke meditatie, afgestemd op een Aartsengel uit de les.

Na deze 8 lessen ontvang je nog een aantal bonus lessen!!!

BONUS LES 1: Engelen en sterrenbeelden
BONUS LES 2: Surfina en Brachiël
BONUS LES 3: Engelen getallen

De online cursus is voor iedereen geschikt, beginner of gevorderden.

Kosten en aanmelden:

Er kan op elk moment gestart worden met de cursus, vanaf het aanmelden. De kosten zijn € 95,- . Je ontvangt dan elke twee weken een les via je email, met de mogelijkheid tot downloaden van de les.
Ook kun je alle lessen ineens ontvangen. Zet je voorkeur (1x per 2 weken of alle lessen ineens) in het reactie vak bij de bestelling

Vragen?

Heb je nog vragen? Mail dan gerust naar urs@spiritueelcentrumjasmijn.nl

Scroll naar bovenzijde