Opleiding Intuïtieve en spirituele ontwikkeling

Heb jij ook het gevoel dat je meer met je spiritualiteit kunt? Dat je intuïtie je al van alles probeert te vertellen, maar je niet weet hoe te luisteren? Dan is deze opleiding iets voor jou!

Wat houdt de opleiding intuïtieve en spirituele ontwikkeling in?

In deze opleiding maak je kennis met de basis van je eigen spiritualiteit. Je leert om te gaan met de kracht van je intuïtie, hoe naar deze te luisteren en te volgen. Ook gaan we kijken naar jouw eigen energie en je energieveld. Voelen welke energie van jou of van een ander is. Hoe je je hier voor kunt openen of juist afsluiten. De chakraleer en de daadwerkelijke betekenis van de chakra’s komen ook uitgebreid aan bod. Verder leer je je eigen aura te reinigen en te gronden. Maar ook een huis of locatie te reinigen en hoe je entiteiten en auralifters herkent en naar het licht kan begeleiden.

Wat gaan we doen tijdens de opleiding intuïtieve en spirituele ontwikkeling?

Door middel van inzichten, oefeningen, theorie en interacties gaan we drie dagen aan de slag om de kracht van je intuïtie en spiritualiteit naar boven te halen. Tevens leer je de wijze van concentratie en mediteren en de twaalf zintuigen gebruiken. Belangrijk onderdeel van deze opleiding is hoe je de energie van een ander leest en kan interpreteren, kunt readen en omzetten in mogelijkheden. Ook leer je voorwerpen en foto’s te lezen, psychometreren. En natuurlijk zul je je eigen Gids mogen ontmoeten.
Maar misschien nog belangrijker, je leert vertrouwen te hebben in je intuïtie en jezelf beter te begrijpen. Een opleiding om de beginselen van spiritualiteit zelf eigen te maken zodat jij beter in je energie kan zijn en blijven.

Klik hieronder om je aan te melden!

Gastdocent opleiding intuïtieve ontwikkeling:

De opleiding wordt gegeven door Jolanda van der Steenhoven. Zij neemt je me in de wereld van intuïtie en spiritualiteit

Data en kosten opleiding intuïtieve en spirituele ontwikkeling:

De opleiding start op zaterdag ochtend 11 januari 2020 van 10.00 tot 13.00 en duurt 6 ochtenden.
(de 2e dag is op 18 januari, de 3e dag op 1 februari, de 4e dag op 8 februari, de 5e dag op 15 februari en de 6e dag op 22 februari 2020).

De opleiding wordt gegeven in de cursus ruimte van Spiritueel Centrum Jasmijn aan de gondelstraat 2 in Tilburg.

De kosten zijn € 345,- voor de gehele cursus, inclusief alle oefeningen en naslagwerk.

Aanmelden kan via www.despiritueleacademie.nl

Vragen?

Heb je nog vragen? Mail dan gerust naar urs@spiritueelcentrumjasmijn.nl

Deel je Ervaring

Naam
Titel
Score
Tekst
Scroll naar bovenzijde