Reiki Cursus 1

Tijdens onze reiki 1 cursus leer je alles over reiki, maar ook over de groei van je eigen spirituele inzicht en gevoel!

Wat houdt de Reiki 1 cursus in?

In vier middagen leer je alles over de theorie van Reiki, meditatie, chakra’s, handopleggingen, aura zuivering en nog veel meer op spiritueel gebied.

Tijdens deze cursus zullen we veel praktisch oefenen! Je leert je eigen energie veld te voelen en dat van anderen te analyseren. Ook het om leren gaan met energie komt aan bod. Wil je een eigen reiki praktijk opzetten? Ook dat behandelen we tijdens onze reiki cursus.

Belangrijk vinden wij je persoonlijke en spirituele groei. Daarom houden wij onze Reiki 1 cursusgroep op maximaal 8 personen. De cursus wordt gegeven in onze cursusruimte van Spiritueel Centrum Jasmijn in Tilburg, in vier avonden.

Bij de cursus is inbegrepen:

– koffie en thee
– cursusboek (digitaal)
– werkmap (via e boek)
– praktijk oefeningen
– studiebegeleiding
– 4 middagen van 13.30 – 16.30 uur
Uiteraard kun je deze cursus afsluiten met een inwijding met certificaat (niet verplicht)
(De kosten van de inwijding zijn niet inclusief bij de cursus)

Klik hieronder om je aan te melden!

20 - 14december - februari

Reiki Cursus 1

20 december 2019 195.00 5 Plekken Beschikbaar
Aanmelden

Toelatingseisen Reiki 1 cursus:

Om te starten met deze cursus is er geen specifieke vooropleiding vereist. Tijdens de studie leer je een aantal handopleggingen op de juiste energiepunten. Verder komen de chakra’s en het voelen en zien van een energieveld aan bod. Wanneer je zelf een praktijk wilt opzetten, willen wij je daar graag meer over vertellen. De cursus kun je afsluiten met een inwijding.

Erkende cursus:

Reiki 1 cursus bij Spiritueel Centrum Jasmijn is geaccrediteerd door het kwaliteit en toetsing natuurgerichte opleidings instituut KTNO.  Dit instituut controleert cursussen en opleidingen op kwaliteit, vakkundigheid en opleidingsniveau. Tevens is de cursus erkend door de beroepsorganisaties CAT en BATC.

Inwijding en vervolgcursus:

De cursus kun je afsluiten met een inwijding. In de reiki wereld noemen ze het een inwijding omdat je vanaf dan zelf Reiki mag praktiseren. Een inwijding is een soort Reiki behandeling, waarbij de chakra’s open gezet worden om zelf energie door te kunnen geven. De inwijding wordt gegeven door een erkend Reiki master. Deze inwijding vindt plaats in onze cursus ruimte in Tilburg. Na de inwijding van de eerste graad kun je mensen behandelen.

Je ontvangt een reiki certificaat waar je over de hele wereld mee aan de slag kunt als reiki therapeut. De inwijding is niet bij de cursus inbegrepen en kost € 50,-
Wil je groeien in Reiki? Wij geven ook een Reiki 2 cursus!

Kosten Reiki 1 cursus:

De kosten zijn € 195,00 p.p. voor de cursus en dient voor aanvang van de cursus voldaan te zijn. (Er is ook een mogelijkheid tot betalen in 2 termijnen) Als u zich voor 1 december aanmeldt krijgt u € 20,00 korting en betaald u dus € 175,00 p.p.

De inwijding kost € 50,00 (niet verplicht, maar zonder de inwijding mag je niet praktiseren)

Aanmelden & data:

Er start weer een Reiki 1 cursus op
* vrijdagmiddag 20 december van 13.30 tot 16.30u

(de 2e middag van de cursus is 3 januari, de 3e middag is 31 januari en de laatste middag van de cursus is 14 februari)

We werken met groepjes van maximaal 8 personen.

Meld je dus vlug aan want VOL=VOL!

Vragen?

Heb je nog vragen? Mail dan gerust naar urs@spiritueelcentrumjasmijn.nl

Deel je Ervaring

Naam
Titel
Score
Tekst
Scroll naar bovenzijde