Reiki oefenpersoon

Om een Reiki master op te leiden, moet hij/zij veel oefenen. Ook als ze al therapeuten zijn, is regelmatig opfrissen erg belangrijk. Daarom organiseren wij Reiki oefenavonden/middagen en opfris cursussen.
Om dit mogelijk te maken hebben we oefen personen nodig.

Wat kan ik verwachten als reiki oefenpersoon?

Als proef persoon ontvang je twee reiki behandelingen. Een zittende en een liggende behandeling.
Deze behandelingen zijn iets korter dan normaal, maar zeker net zo intensief.
Reiki geeft je kracht, rust en meer balans in je leven. Tijdens een oefenavond is de kracht van Reiki net zo krachtig als bij een gewone, standaard behandeling. Je voelt je ontspannen en relaxed.

Klik hieronder om je aan te melden!

Hoe verloopt de reiki behandeling als oefenpersoon?

Je wordt eerst ontvangen met een kopje koffie of thee met lekkers. Er wordt uitgelegd wat reiki precies is en wat je kunt verwachten. Daarna wordt je gekoppeld aan een therapeut die jouw behandeling gaat doen.
De zittende behandeling wordt gegeven in de workshop ruimte, waarbij de therapeut via handopleggingen reiki geeft en van hoofd naar voeten werkt. De handopleggingen zijn voornamelijk van het lichaam af. Je wordt eventueel aangeraakt op schouders, heupen, knie en voet. Na de zittende behandeling is er even een pauze en evaluatie. Daarna worden de groepen omgewisseld en start je met de liggende behandeling. Deze duurt wat langer en gaan de handopleggingen ook weer van hoofd naar voeten afgewerkt. Eerst de voor kant en daarna de rug. Na de behandeling drinken we nog wat water en thee en ga je heerlijk relaxed naar huis.

Loop ik risico als proefpersoon?

Nee je loopt geen risico als proef persoon. Onze therapeuten zijn terdege opgeleid en verzorgen uitstekende reiki behandelingen. Als docenten houden wij de therapeuten in de gaten en begeleiden hen indien nodig.

Op de volgende data zijn oefenpersonen nodig:

* Maandagavond 1 juli van 20.30u tot 22.30u
* Maandagavond 29 juli van 20.00u tot 22.00u

De kosten zijn € 12,50. VOL=VOL!

Je deelname is pas definitief na betaling.

Scroll naar bovenzijde