Deel Jouw Ervaring

Name
Email
Review Title
Rating
Review Content

Energetische power healing

★★★★★
5 5 1
Ik werd erg fijn en warm ontvangen wat mij gelijk een heel ontspannen gevoel gaf. De healing zelf maakte veel in mij los en heeft mij weer een stapje in de goede richting geholpen. Het was dan ook juist fijn dat zo'n krachtige behandeling gedaan werd door een man. Ik heb veel tips en wijsheden meegekregen om mee aan de slag te gaan. Het was een erg aangenaam consult en zeker voor herhaling vatbaar.”

Energetische Power Healing

★★★★★
5 5 1
Wat een geweldige behandeling! Alle ballast wordt weggehaald door Alex, zodat je jezelf weer "voelt" zonder belemmeringen. Eventuele blokkades worden verwijderd. Alex zijn behandelingen zijn erg fijn en krachtig, zodat je je daarna rustig en opgeladen voelt. Alex is een hele fijne, aardige man die een half woord nodig heeft en oprecht is. Echt een aanrader!”

Online training mindfulness

★★★★★
5 5 1
Wat een super training! Nu al een paar weken bezig, maar zeer effectief. De oefeningen zeer goed uitgelegd, vaak met geluidsfragmenten erbij. Prachtige vormgeving en goede inzichten en handvaten waar ik wat mee kan. Nu al dik het geld waard voor alle informatie maar ook hulp die ik krijg. Veel mee veelzijdiger dan andere inline trainingen. Top !

Rustgevende Dag

★★★★★
5 5 1
De meditatie cursus was een geslaagde dag.

Access Bars

★★★★★
5 5 1
Gisteren mijn tweede behandeling van Access Bars mogen ontvangen. Ik voel me rustiger in mijn gedachten, meer gefocust en sinds de tweede behandeling is mijn creativiteit ook positief geprikkeld. Ik heb veel nieuwe ideeën en voel me enthousiast. Het voelt echt alsof er dingen opgeruimd zijn. Ik ben bewuster op zowel geestelijk, lichamelijk als energetisch niveau. Ik zeg probeer het zelf uit als je meer ruimte wil ervaren in je leven.

Acces Bars

★★★★★
5 5 1
Aanrader! Fijne behandeling gehad waardoor ik meteen een stuk rustiger werd en alles in een veel duidelijker perspectief zag. Ik voelde me ook sterker na de behandeling. Alsof je de hele wereld weer aan kan! En ik heb meer energie gekregen. Ben heel benieuwd wat de tweede behandeling me gaat brengen. Dank je wel alvast voor deze positieve impact in mijn leven! Ik ben fan!

powerhealing/reiniging chakra's

★★★★★
5 5 1
ik had een gesprek met Alex, waarin hij al meteen de vinger op de zere plek wist te leggen. Tijdens de behandeling, legde hij alles duidelijk uit, wat er gebeurde. en het voelde ook goed. Ik ben naar huis gegaan met een heerlijk rustig gevoel, en dat gevoel is er nog steeds. kortom, Alex, dank je wel !

Heerlijk ontspannen!

★★★★★
5 5 1
Heerlijk ontspannen! Van alles te doen. Van meditatie tot workshops en Reiki. Echt heel erg gezellig.

Goede Service

★★★★★
5 5 1
Spiritueel Centurm Jasmijn is duidelijk en transparant in hun communicatie. Ze zijn makkelijk te bereiken en beantwoorden alle vragen netjes.

Druppels

★★★★★
5 5 1
Met onze dochter van 12 jaar via een vriendin terecht gekomen bij praktijk jasmijn. We hadden een afspraak gemaakt met ursula omdat onze dochter erg slecht sliep en daardoor dus erg veel driftbuien had en zich overdag op school niet meer kon concentreren. Na een fijn gesprek met homepatische druppels naar huis en kijken hoe het ging. Dit ging meteen al erg goed alleen kwa driftbuien nog niet echt helemaal lekker. Na een paar weekjes geprobeert te hebben gingen we weer terug naar ursula en heeft ze de druppels wat aangepast,en nu hebben we onze lieve dochter weer terug.Ze slaapt goed,het gaat weer goed op school en de driftbuien zijn zo goed als over. Super bedankt ursula wij blijven zeker komen. Liefs mandy en mayke

Energetische power healing

★★★★☆
4 5 1
Ik kreeg een korte en krachtige introductie in deze behandeling. Zoals het woord het zegt was de healing erg powerful, mooi! Na enkele minuten voelde ik me al opslag lichter worden en ontdaan van zware energetische bagage. De healing maakte heel veel los en bracht me weer veel dichter bij mezelf. Bedankt voor deze mooie ervaring!”

WONDER

★★★★★
5 5 1
Ik was wanhopig op zoek naar een bachbloesem die ik zsm moest innemen ivm een optreden. Deze was niet op voorraad in de winkel en zo kwam ik via internet bij Alex en Ursula van 'Spiritueel Centrum Jasmijn'. Een half uur na mijn telefoontje stond Alex met het stockflesje voor de deur om me gratis enkele druppels te geven. Deze waren op dát moment erg belangrijk voor mij en dat zullen ze intuïtief hebben aangevoeld. Ik heb het als een klein wonder ervaren dat dit zo spontaan gebeurde en de instelling en oprechtheid van deze twee lieve mensen die dit prachtige centrum hebben opgezet heeft me diep geraakt.

Energetische powerhealing

★★★★★
5 5 1
Het was heel fijn binnen komen. Alex zorgde voor een ontspannen sfeer en een kopje thee. Voorafgaand aan de healing erg fijn gesproken samen. Alex begrijpt goed hoe ik me voel en probeert mijn angsten en onzekerheden weg te nemen door te vertellen over eigen ervaringen, maar ook door wijsheid, inzicht en kracht over te brengen. Hij leeft oprecht mee en geeft je het vertrouwen te kunnen handelen vanuit je eigen gevoel. Hij geeft ook tips om te komen bij je eigen gevoel en inzichten. De energie van Alex heb ik al vaker mogen ervaren en voelt voor mij erg prettig. Ik kwam onrustig binnen en Alex zorgde ervoor dat ik meer ontspannen en met een leger hoofd weg ging. Opvallend vond ik dat de pendel anders draaide bij mijn linker schouder waar ik op dat moment een slijmbeursontsteking had. Ook na de healing kan ik via de app bij Alex terecht om kracht en wijsheid te ontvangen, maar ook om mijn eigen onrust kwijt te raken. Uit alles spreekt veel liefde en vertrouwen...”

Chakra/Reiki behandeling

★★★☆☆
3 5 1
Ik kende het helemaal niet dus ging er blanco in. Ik heb behandeling als zeer ontspannend en prettig ervaren.ik denk dat ik er echt baat bij heb gehad. Bedankt voor het fijne gesprek en behandeling.”

Training Intuïtieve ontwikkeling

★★★★★
5 5 1
Bedankt voor deze mooie training. Ik heb er veel van opgestoken en geleerd. Door de goede opbouw van de training is de voortgang goed te merken. Ik was tevreden bekaf. Hopelijk komt er nog een vervolg op deze leerzame training.

Wat een diepe reiki (engelen) ervaring!

★★★★★
5 5 1
Omdat ik met een aantal zaken bleef lopen, wilde ik graag een uitgebreide Reiki behandeling. Deze ontving ik van Ursula, die me meteen een warm gevoel van thuis komen gaf en me helemaal begreep. Tijdens de reiki behandeling haalde zij de aartsengelen erbij. De reiki behandeling werd gecombineerd met een engelenhealing en ging zo diep en warm dat ik me al zoveel beter voel!! Ook een sfeervol centrum, maar zeker ook door de kennis en warmte, kom ik zeker terug!