Anieta Kik

Ik ben me in de laatste jaren steeds meer gaan richten op het gebruiken van natuurlijke producten en vervangers voor synthetische producten en geneesmiddelen. Het gebruik van de onnatuurlijke middelen voelde gewoon niet meer goed. Zo ben ik terecht gekomen bij producten van doTerra.

Mijn passie ligt nu bij deze prachtige etherische olie. Toen ik met de oliën van doTERRA in aanraking kwam, veranderde er heel veel voor mij. Deze oliën zijn zo puur dat ik ze in het dagelijks leven op allerlei manieren toe pas. Ik gebruik ze ter ondersteuning van mijn gezondheid, als lekkere geur in de verdamper of op een mooie diffuser ketting. Ik ontdek nog dagelijks meer gebruiksmogelijkheden.

Het gebruik van de oliën geeft mij een heerlijk natuurlijk welzijnsgevoel. Ik voel me vitaler en ik geniet van de natuurlijke producten om me heen. Het is een fijn gevoel dat ik met een druppeltje olie ook mijn hoofdpijn of buikpijn kan laten overgaan,, Deze kennis wil ik graag aan anderen overdragen, zodat ook zij van de “gewone” producten naar biologisch of natuurlijk kunnen gaan, en er net zoveel plezier aan kunnen beleven als ik en ik ontdek steeds meer natuurlijke producten.

Door workshops en trainingen te geven bij Spiritueel Centrum Jasmijn, over het gebruik van de oliën, kan ik heel mooi mijn werk en mijn hobby combineren.
Ze zeggen wel eens dat je hobby je werk zou moeten zijn en dat je dan eigenlijk geen dag meer werkt en dat is mijn streven.

Ik hoop je snel te ontmoeten, zodat ik je er alles over kan vertellen en mijn enthousiasme kan delen.

Gezonde groetjes van Anieta
doTERRA Wellness Advocate en Trainer

Please follow and like us:
error

Docent bij:

Scroll naar bovenzijde