Anita Boeser

Ik ben Anita Boeser en ik ben door de workshop Zout in aanraking gekomen met Spiritueel Centrum Jasmijn. Uit de gesprekken met Alex en Ursula bleek er wel een ‘klik’ te zijn en dat maakte dat ik veel zin had om mijn diensten via dit centrum aan te bieden.

Zes jaar geleden kwam ik tijdens een bezoek aan een spirituele beurs in aanraking met een energiebehandeling. Dit was de trigger die ik nodig had om mezelf verder te gaan ontdekken en de puzzelstukjes zijn sindsdien steeds meer op hun plaats gevallen. Na een opleiding tot counselor kwam ik tot de ontdekking dat de combinatie van counseling met een energiebehandeling erg prettig was voor mijn cliënten. Daarna ging het steeds sneller… Indian Head Massage bleek een toegevoegde waarde, maar ook als losse behandeling wordt dit erg gewaardeerd om lichaam en geest te vitaliseren. Het voelde redelijk compleet totdat ik in aanraking kwam met een docent van Dactyologie Nederland en voor het eerst hoorde over vingerreflexologie. Na de uitleg over de opleiding was ik om: eind 2016 heb ik de opleiding afgerond en heb inmiddels al verschillende mensen mogen helpen bij het verlichten van hun klachten.

Vingerreflexologie bestaat inmiddels zo’n 30 jaar in Nederland en is een zeer effectieve en snelle alternatieve geneeswijze voor diverse lichamelijke en geestelijke klachten. Ze gaat ervan uit dat achter elke klacht een emotionele gebeurtenis schuil gaat en na een analyse op de middelvinger worden middels diverse technieken de emoties herleefd en wordt het zelfgenezend vermogen van het lichaam aangesproken en het immuunsysteem versterkt. Na de sessie ben je van de belastende emotie verlost.

Warme groet,

Anita

Docent bij:

Scroll naar bovenzijde