Belinda Keyzers

Als kind had ik al de gave om dingen te zien die anderen niet zagen. Ook om te voorspellen wat er zou gebeuren, zoals het overlijden van familieleden. Dat vond niemand bijzonder, wel heel raar. Als reactie daarop heb ik mijn gaven een tijdje weggestopt, ik was anders, dat wilde ik niet. Dat is jaren zo geweest, tot het moment dat ik op de pont in Amsterdam stond. Ik studeerde op dat moment sociaal pedagogisch werk en was op weg naar de opleiding. Ik wilde wat anders, kwam langs Obibio uit, het spiritueel centrum van Ronald Jan Hein, nam daar een kop koffie, las een brochure, en realiseerde me daar wat mijn talent en gaven zijn. Daar wilde en moest ik wat mee doen. Na een aantal opleidingen werd mijn talent weer tot leven gewekt, ben ik gaan werken in de praktijk van een vriendin van mij. Daarna mijn eigen praktijk gestart, wat voor mij een doorbraak was. Het volgende zetje kreeg ik op de opleiding in Stansted, waar ik geleerd heb les te geven en woorden te geven aan wat ik doe. Daar werd ik ook bewust van het bijzondere talent dat ik heb.

Mijn doel is om mijn talent te gebruiken om zoveel mogelijk mensen te helpen en ook te helpen hun eigen talenten te ontwikkelen. Jou je talenten te laten ontdekken en ontwikkelen zodat je ze bewust bent en ze bewust kunt inzetten.

Ik ben blij met wat ik kan en mag en werk momenteel nationaal en internationaal als Trance Healing en Reading medium. Doe dat voor particulieren en bedrijven. Geef opleidingen en workshops over de hele wereld. Ik heb een praktijk in Baarn waar ik Consulten en Workshops geeft. Ik ben getrouwd met Marchel en samen hebben we 4 kinderen.

Meer informatie over mij vind je op www.belindakeyzers.nl

Docent bij:

Scroll naar bovenzijde