Bianca van Hest

Ik ben Bianca van Hest, van Loon, geboren in 1979, getrouwd met Rolf en moeder van 3 prachtige jongens, Niels, Robin en Thimo.
Altijd heb ik de ambitie gehad om mensen te helpen, ik was een echte pleaser en dat deed ik bij en voor iedereen, behalve bij mijzelf. Daarbij had ik niet in de gaten dat ik niet leefde vanuit mezelf, maar mezelf aanpaste aan de maatschappij en de mensen eromheen.

In februari 2017 ben ik in aanraking gekomen met aromatherapie. Dat ik gevoelig was voor geur, wist ik al heel lang, maar dat geur dit kon, dat verbaasde me. Ik besloot uit mijn comfortzone te stappen en een enorme sprong te wagen door te gaan werken met oliën.

Sinds dat moment is er veel veranderd, heb ik veel fijne ervaringen met de olie en bovenal liet de etherische olie me in versneld tempo groeien op persoonlijk en spiritueel vlak. Inmiddels ben ik gecertificeerd aromatherapeut, Acces Bars Practitioner en Theta healer.

Ik ben gaan leven vanuit mij hart en heb geleerd dat je altijd een keuze hebt.
Als rups ben ik begonnen, maar inmiddels ben ik uit die cocon gekomen en ben ik een mooie vlinder.
Met de Olie Vlinder hoop ik een bijdrage te zijn voor bewust, sensitieve mensen die op zoek zijn naar zichzelf. Om die mensen te laten ervaren dat zij mogen kiezen voor zichzelf en dat iedereen op deze wereld een prachtige vlinder mag zijn.

Docent bij:

Scroll naar bovenzijde