Diana van der Steen

Mijn interesse in de Tarot is altijd al groot geweest maar eigenlijk was er nooit een moment om er volledig mee aan de slag te gaan. Ik probeerde het wel maar hoe meer boeken ik over de Tarot las, hoe ingewikkelder het eigenlijk voor me werd. Het was me al gauw duidelijk dat als ik echt iets met de Tarot wilde gaan doen, ik iemand nodig had die me op weg zou helpen. Het werden uiteindelijk twee personen: Agnes en Jurre van Buro voor Tarot, destijds gevestigd in Breda. Bij hen heb ik de tweejarige beroepsopleiding tot Tarot Mediator gevolgd. Een pittige Hbo-opleiding waar ik veel van heb geleerd. Na het behalen van mijn diploma heb ik me aan mogen sluiten bij de Tarot Beroepsvereniging Nederland en ben ik thuis consulten gaan geven en later ook op beurzen.

Omdat ik me op spiritueel gebied nog verder wilde ontwikkelen heb ik jaren lang het Engels Mediumschap getraind bij Myrthe en Pat van Mediumpraktijk Spirit & Soul, momenteel gevestigd in Teteringen. In juni 2018 heb ik bij hen ook mijn Mentorship afgesloten. Ik gebruik deze kennis momenteel bij de Tarotconsulten die ik geef. Loop je op een bepaald gebied vast in je leven, heb je behoefte aan antwoorden? Maak dan eens een afspraak, ik help je graag!

Daarnaast heb ik een “Tarotcursus voor beginners” samengesteld die voor iedereen toegankelijk is. Ik ben namelijk van mening dat de Tarot een plaatjestaal is, door iedereen te leren. Je hoeft niet helderziend of heldervoelend te zijn om de Tarot te kunnen leggen. Het betreft een inspirerende , interactieve cursus waarbij we geen gebruik gaan maken van dikke studieboeken, maar waarbij we letterlijk “plaatjes gaan kijken”. Ik maak in deze cursus dan ook gebruik van de Rider Waite Tarot vanwege de uitgebreide symboliek van dit deck. Beheers je deze Tarot dan ben je in staat om bijna ieder ander deck te kunnen duiden! Als je interesse is gewekt, kijk dan eens op de pagina van de cursussen, daar vind je alle verdere informatie.

Mocht je meer willen weten over mijn bedrijf dan kan je terecht op: www.simetradi.com .

Graag tot ziens!

Warme groetjes,
Diana

Docent bij:

Start Datum Naam Details Locatie Prijs Status

Tarot voor beginners

245.00 8 Plekken Beschikbaar
245.00 8 Plekken Beschikbaar