Esther van Heerebeek

Als (hoog)gevoelige, leergierige en enthousiaste Tweelingen ben ik altijd al geïnteresseerd geweest in de spirituele en esoterische wereld. Ik wilde al vroeg antwoorden op belangrijke levensvragen en ik wilde weten waarom mijn karakter zo verschilde van andere mensen. In deze zoektocht kwam ik op jonge leeftijd in contact met de Astrologie. Een astroloog maakte een persoonlijke geboortehoroscoop voor me. Mijn enthousiasme en nieuwsgierigheid waren meteen gewekt. Dat wilde ik leren! Er ging een wereld voor me open. Vervolgens ben ik hierin heel veel opleidingen, cursussen en workshops gaan volgen. En heb ik mezelf pas echt goed leren kennen. Daarbij kreeg ik inzicht in mijzelf, mijn karakter en in al mijn “waarom” vragen. Daarna kwam naast de Tarot ook de Numerologie op mijn pad. Ook dit was meteen een passie. Nog twee instrumenten erbij, om mezelf en mijn medemensen beter mee te leren kennen op een dieper niveau. Dit in combinatie met mijn interesse in de spirituele wereld, mijn steeds sterker wordende intuïtie, maakte voor mij het plaatje compleet.

Hieruit kwam vanzelf de vraag van mensen, om zelf consulten en workshops te gaan geven. Hierdoor heb ik heel veel ervaring opgedaan en dit heeft ervoor gezorgd dat ik me ben blijven ontwikkelen. Maar niet alleen door alle cursussen en opleidingen die ik heb gevolgd of gegeven. Misschien nog wel meer door mijn persoonlijke levenservaring. Het leven gaat niet altijd over rozen en juist de astrologie, tarot, numerologie en mijn (hoog)gevoeligheid zijn in die periodes een grote steun voor me geweest. Het heeft me diepe inzichten gegeven, waardoor ik altijd wist waarom ik bepaalde dingen in mijn leven mee moest maken en wat ik hiervan kon leren. Daar kon ik op een positieve manier verder mee.

Hopelijk mag ik jou ook een stukje begeleiden op je levenspad met een van de workshops die ik bij Spiritueel Centrum Jasmijn geef: de workshop Astrologie of de workshop Numerologie.

Graag tot ziens!

Please follow and like us:
error

Docent bij:

Scroll naar bovenzijde