Esther van Nieuwburg

droomtherapeut

Mijn missie is bewustwording en liefde voor het zelf.

Ik werk intuïtief en richt me vooral op het onbewuste deel van jou. Dat wat jou beïnvloed, maar waarvan je eigenlijk niet weet dat jij zo bent. Vaak gaat dat over je donkere kant, maar soms ook over pijn uit je voorouderlijn of een vorig leven of verlangens van je ziel. Verborgen delen van jou die doorwerken in je dromen of in je dagelijkse leven. Op mijn eigen onbevangen wijze begeleid ik je bij jouw zelfonderzoek. Zodat jij jezelf beter leert kennen met alles wat daarbij hoort en in je kracht komt. Mijn werkwijze is veilig, toegankelijk en zonder oordeel. Zo weet ik zware problematiek heel licht te benaderen. Alles is welkom bij mij.

Ik ben in het bijzonder geboeid door de onuitputtelijke rijkdom en wijsheid van dromen. Elke nacht laat je het ik-bewustzijn los en ga je op reis in de droom. Dromen spreken in beeldtaal, vol symboliek. Deze taal kun je leren, maar is toch nooit helemaal te begrijpen. Dromen zijn verhalen uit je onderbewuste. En het wonderlijke is: De droom is wijzer dan de dromer. Door de betekenis van je dromen te duiden krijg je aanwijzingen voor je dagelijkse leven en zicht op je eigen onbewuste gedrag en drijfveren. Dromen maken duidelijk wat er in je leven om aandacht vraagt en zijn een bron van spirituele zelfkennis. Graag wil ik dat met je delen.

Ik geef workshops over dromen in het Spiritueel Centrum Jasmijn, maar je kunt me ook vragen voor een individueel droomconsult of een sessie om meer zicht te krijgen op je onbewuste zelf.

Ik hoop je gauw eens te ontmoeten.
Droom ze!

Liefs, Esther van Nieuwburg

Please follow and like us:
error

Docent bij:

Scroll naar bovenzijde