Ingrid van Hamont

Om maar meteen duidelijkheid te scheppen, want de meeste mensen valt toch als eerste mijn kaalheid op: ik ben geboren met een (zeldzame) aandoening – het AEC syndroom – waardoor o.a. de aanleg van mijn haren, nagels, tanden en huid verstoord was. Mijn kaalheid is een gevolg daarvan.
Het opgroeien met het gevoel ‘anders’ te zijn heeft mij gevormd. Na een intensieve en wel boeiende ontdekkingsreis naar ‘mezelf’ ben ik erin geslaagd om wat ik eerst zag als een tekortkoming juist om te zetten in een kracht. Dit persoonlijke proces heeft mij zoveel vrijheid opgeleverd dat ik mijn kennis en ervaring wil doorgeven aan anderen, zodat ook zij hun eigen kracht (her)ontdekken.

Mijn loopbaan begon als verpleegkundige en via maatschappelijk werk ben ik doorgegroeid tot (holistisch) psychosociaal coach en counselor. In die hoedanigheid begeleid ik die mensen die het zichzelf gunnen ook meer uit hun leven te halen.
Mijn persoonlijke proces heeft o.a. geleid tot mijn motto: ‘niks is gek, hooguit onbekend’.
In mijn werk betekent dit dat alles bespreekbaar is, geen onderwerp is taboe. Ik merk dat mensen me snel in vertrouwen nemen, zich snel op hun gemak voelen.
Voor meer informatie over mijn manier van werken: www.individunica.nl

Naast het bovenstaande geef ik ook gastlessen en lezingen als ervaringsdeskundige, plus bied ik (in een team) met Deel Je Verhaal Tilburg een podium aan mensen die hun persoonlijke verhaal willen delen ter inspiratie van anderen. Omdat openheid verbindt. Zie: www.deeljeverhaaltilburg.nl

Sinds januari 2018 ben ik betrokken bij Spiritueel Centrum Jasmijn. Hier geef ik samen met Koen de Bruijn workshops. Een plek waar ik me heel welkom en thuis voel. Wie weet komen we elkaar daar ook tegen. Voel je welkom.

Please follow and like us:
error

Docent bij:

Start Datum Naam Details Locatie Prijs Status
2 mei 2018

Stresz vs. Ontspanning

65.00 25.00 Dit evenement is al geweest of komt binnenkort.
65.00 25.00 Dit evenement is al geweest of komt binnenkort.
Scroll naar bovenzijde