Jacqueline van de Koevering

Mijn naam is Jacqueline van de Koevering van Bakel. Ik ben een creatief vormgeefster in de breedste zin van het woord, al mijn passies, talenten en levenservaring heb ik met elkaar verbonden tot een bijzonder kunstwerk wat steeds mooier wordt, en wat ik graag met de wereld wil delen. Met het vormgeven van mijn werkzaamheden wil ik vanuit mijn hart een bijdrage leveren aan het verhogen van de bewustzijnsgroei en levenskwaliteit van mijn medemens!

Het creëren van kunst zorgt ervoor dat ik de tijd vergeet, en heerlijk ontspannen mijn expressies kan laten stromen. Fotograferen is een van deze passies, ik geniet ervan als ik mensen voor mijn camera zie staan, waarvan ik op beeldmateriaal de sprankeling van hun ziel vast kan leggen. Het gevoel in de verbinding met de ander, en de connectie met de energie die voor mijn lens verschijnt, zijn voor mij enkele drijfveren om deze creaties bijzonder vorm te geven.

Mijn grootste bezieling ligt bij het creëren van orgonites, dit zijn o.a. piramides gevuld met edelstenen, koper en metaal, gegoten in laagjes kunsthars. Deze orgonites zijn enorme krachtbronnen, en hebben een helend vermogen.

Mijn liefde voor het maken van deze bijzondere creaties en het tot expressie brengen van wat zich in het NU moment wil manifesteren mogen steeds weer worden samen geblend in een sfeer van plezier, ontspanning en verbinding. De workshops zijn dan ook een verassende, creatief en kleurrijke cocktail , waar we in een relaxte sfeer samen van mogen genieten!

WWW.JACQUELINEVANDEKOEVERING.NL

WWW.MOOISTECREATIES.NL

Docent bij:

Scroll naar bovenzijde