Jolanda van de Laak

Graag wil ik me even voorstellen. Mijn naam is Jolanda van de Laak en kom uit Tilburg en mijn passie is hypnose. Ik ben hypnotherapeut master practitioner 2.0, dit is de meest effectieve manier van therapie om van een probleem af te komen. De eerste keer dat ik met hypnose in aanraking kwam was op you-tube. Ik zat achter mijn laptop en zag hoe iemand zijn hand aan de tafel werd vastgeplakt, en weet je wat er gebeurde… ik kreeg mijn hand dus ook niet meer los van de tafel! Echt bizar… vanaf dat moment was mijn interesse gewekt en wilde ik alles over dit fenomeen weten.

Ik besloot om een playshop te doen waar ik leerde wat hypnose precies is en dat iedereen van nature een enorme kracht van binnen bezit … je onderbewuste. Vanbinnen voelde ik dat ik dit wilde gaan doen. Dit is hetgeen waar ik echt blij van word… iemand van een probleem afhelpen. Ik voelde het in iedere cel van mijn lichaam en ben zo blij dat ik mijn hart gevolgd heb, ondanks de kritiek van anderen.

Tijdens opleidingen heb ik anders leren kijken naar de wereld om me heen . Als iemand bv. boos op mij was, dacht ik vaak dat het aan mij lag, dat ik niet goed genoeg was en zo had ik nog een aantal overtuigingen die niet goed voor mij werkte. Nu weet ik dat woorden en acties van anderen een reflectie van hun pijn zijn. Het heeft helemaal niets met mij te maken. Ook weet ik nu dat het leven onvoorspelbaar is en dat je echt nergens controle over hebt. Ik ben helemaal goed, zelfs met al mijn imperfecties.

Door hypnotherapie begrijp ik de wereld om me heen en in mezelf beter waardoor ik nu super goed in mijn vel zit en dat gun ik iedereen. Ik ga je helpen om je weer goed te voelen en vol energie de toekomst in te gaan zodat jij al jouw potentie aan de wereld mag laten zien. Jij bent ook goed, precies zoals je bent, zelfs met al je imperfecties!

Ik vind het echt gaaf om bij het Spiritueel Centrum Jasmijn de hypnose sessies en workshops te geven. Ik hoop gauw met je kennis te mogen maken.

Tot dan!
Groeten Jolanda

Docent bij:

Scroll naar bovenzijde