Kelly van Gemert

Spiritualiteit is iets wat ik van jongs af aan al heb meegekregen. Mijn moeder besloot op een zekere dag een New Age winkel te beginnen en snel genoeg stond ik elk weekend met mijn ouders op paranormale beurzen en events door heel Nederland. Ik kan mij nog goed herinneren hoe interessant ik de edelstenen en mineralen vond, de tarotkaarten en alles wat met hekserij te maken had. Ik las allerlei boeken over hekserij en hoewel ik lang niet alles begreep van al die grote mensen taal, knutselde ik mijn eigen altaartjes in elkaar en geloofde ik heilig in magie en de wet van drie. Tijdens beurzen kon ik ook intuïtief het kaf van het koren scheiden, iets wat mij soms nogal eens een betweterige snotneus liet lijken en me in de problemen kon brengen! Maar eerlijk waar, ik wist niet beter en het kwam uit een goed kinderhart.

Maar kleine meisjes worden groot en er gingen een paar jaar van leegte voorbij waarin ik me nogal eens eenzaam kon voelen want hoewel de magie in mijn hoofd niet meer bestond, stroomde het hart er nog altijd van over en voelde ik me een buitenaards wezen, een dromer: ik leek niet in deze wereld thuis te horen! Na mijn ontmoeting met mijn verloofde Bram die al langer spiritueel aan het ontwaken was, wakkerde hij het vlammetje in mij weer aan tot een groot magisch vuur. Door middel van ayahuasca ben ik tot inzichten gekomen die mij veel zelfvertrouwen en liefde hebben gegeven: zelfliefde die ik zo lang al miste en waar ik met heel mijn hart naar hunkerde. De leegte werd opgevuld met ideeën, idealen, kennis en energie waardoor ik mezelf de weg weer heb kunnen wijzen naar het pad wat al die tijd al voor mij bedoeld was.

Kambo (een ander sjamanistisch en oeroud medicijn uit zuid america) is voor mij een medicijn geweest welke mij mijn angsten doen overwinnen en ben erg dankbaar dat ik deze oeroude kennis tot mij heb mogen nemen.
Daarom zijn wij gestart met de Reizende Sjamaan om zo ook anderen die inzichten en zelf liefde te kunnen geven. Deze ceremonies gaan we ook bij Spiritueel Centrum Jasmijn geven en iedereen helpen en begeleiden in hun proces

Vind de Godin in jezelf.
Hopelijk zien we elkaar gauw!
Groetjes Kelly

Docent bij: