Koen de Bruijn

Hallo Allemaal, even voorstellen, ik ben Koen de Bruijn. Alweer een aantal jaren geleden in een fase van carrière wisseling ben ik betrokken geraakt bij een plek voor dropouts en voelde me al snel thuis. Midden tussen de jongeren en de begeleiding heb ik de mogelijkheid gehad om een lange lijst mindset trainingen, workshops, cursussen en nog veel meer moois mee te mogen maken, direct vanuit de praktijk. Dit heeft me geholpen om de combinatie tussen theorie en praktijk te vinden en nog mooier voor anderen in te zetten.
Intussen geniet ik er van om mee te denken, kijken en voelen en dat ene puntje waar tegenaan gelopen wordt er uit te vissen in de rol van mindset/life coach en zoals bij mij past, met een sterk geloof in mogelijkheden.
Ik heb mogen ervaren dat door gebruik van het lichaam er veel te behalen is, zowel fysiek als mentaal en heb anderhalf jaar geleden het Kyta trainingscertificaat behaald, waarin de mogelijkheid ligt om met laagdrempelige oefeningen o.a. flexibeler van gedachten te worden alsook rust behaald kan worden (en niet te vergeten, er wordt veel gelachen tijdens de trainingen). Mocht je meer willen weten, kijk dan op www.kadecoaching.nl

Sinds kort geef ik samen met Ingrid van Hamont workshops in de fantastische ruimte van Jasmijn, hopelijk tot dan!

Please follow and like us:
error

Docent bij:

Start Datum Naam Details Locatie Prijs Status
2 mei 2018

Stresz vs. Ontspanning

65.00 25.00 Dit evenement is al geweest of komt binnenkort.
65.00 25.00 Dit evenement is al geweest of komt binnenkort.
Scroll naar bovenzijde