Lidy Geerts

Anderen helpen doe ik al mijn hele leven. Voor mij de normaalste zaak van de wereld.

Dienstbaarheid en hulpvaardigheid, zijn waarden die ik van huis uit mee heb gekregen. Dit gecombineerd met mijn sterk ontwikkelde voelsprieten maakt de keuze om te gaan coachen dan ook niet zo vreemd.

Het heeft een tijd geduurd voordat ik dit fulltime ben gaan doen. Ik vind en vond zoveel dingen leuk en dan is kiezen niet zo makkelijk. Na mijn opleiding tot maatschappelijk werkster wist ik niet of het wel de juiste keuze was. Via allerlei omzwervingen uiteindelijk uitgekomen bij coaching. Coachen past meer bij mij dan maatschappelijk werk. Een coach staat naar je, jij bepaalt de weg en ik ben er als spiegel en help je jouw antwoorden te vinden. Dienstbaar zijn en de helpende hand uitsteken, zoals bij ons thuis belangrijk was.

Individuele coaching vind ik prachtig. Getuige mogen zijn van de ontwikkelingen die iemand doormaakt en de stappen die genomen worden. Zien wat het ontdekken van balans voor iemand betekend in winst van ruimte en energie.

Mijn drijfveer is dat jij gelukkiger wordt dan je was.
Wat voor jou geluk is kun jij alleen zelf ontdekken, maar wat ik wel weet is dat als jij gelukkiger bent, jouw omgeving dat ook is.

Niet iedereen heeft een traject bij een coach nodig, maar iedereen wil volgens mij wel gelukkiger worden.
Omdat ik graag wil dat iedereen gelukkiger wordt dan je nu bent, en zoveel mogelijk mensen wil bereiken ligt het werken met groepen voor de hand. Het heeft een tijd geduurd voordat ik een workshop had die aan al mijn eisen voldeed. Verschillende creatieve oefeningen die geschikt zijn voor iedereen, naar boven halen wat al in je zit, dit alles op een positieve en respectvolle manier.
Ik heb er zin in om elkaar te mogen inspireren, in dit prachtig spiritueel centrum Jasmijn, en het beste bij elkaar naar boven te halen.

Ik zie ernaar uit jou te ontmoeten!

Liefdevolle groet ♡
Lidy Geerts

Please follow and like us:
error

Docent bij:

Scroll naar bovenzijde