Merel Eveleens

Toen ik eind 2011 het roer volledig omgooide, werd mij pas duidelijk tot hoeveel een mens in staat is als hij/zij ofwel tot het uiterste wordt gedreven ofwel volledig in zijn/haar kracht staat.

Voordat ik tot grote veranderingen besloot, leefde ik in een relatie die zeer slecht voor mij was en mij uitputte. Ik nam steeds meer afstand van mijn dromen, ze zouden toch niet uit kunnen komen. En ik werd steeds sterker. Achteraf sta ik er versteld van hoe sterk ik ben geweest, waar ik toe in staat was.

Meer dan 10 jaar kostte het om eruit te stappen. De relatie te stoppen, weg te gaan, ander werk te zoeken en op een andere plek in het land te gaan wonen. Dat was heftig en het was de beste beslissing ooit.

Sinds ik besloot het waard te zijn mijn dromen waar te maken, lukt dat ook. Ik ben samen met de man van mijn dromen, woon op de plek die ik voor ogen had, doe het werk dat ik graag wil en heb twee prachtige kinderen mogen krijgen.

En het einde van de waar te maken dromen is zeker nog niet in zicht, ik ben net lekker op dreef!

Bijvoorbeeld in mijn werk. Het is mijn missie geworden om mensen te coachen en te begeleiden bij het waarmaken van hun dromen, bij het ontdekken van waar ze allemaal toe in staat zijn. Ik wil mijn klanten graag hun grootsheid laten ervaren.

Ik doe dat in en met de natuur, in het bijzonder in de Loonse & Drunense Duinen. De natuur blijkt steeds manieren aan te dragen om snel tot inzicht en verandering te komen en verbinding met de natuur is waar velen van ons behoefte aan hebben met het drukke leven in onze betonnen gebouwen.

Mijn coachingmethoden zijn gebaseerd op 14 jaar ervaring in het maatschappelijk werk, een gedegen coachopleiding en ook hierin inmiddels 6 jaar ervaring. Daarnaast zet ik mijn intuïtie, levenservaring en gezond verstand in om mijn klanten snel en goed te helpen.

Meer informatie kun je vinden op www.artemis-lifecoaching.nl en je kunt me volgen op www.facebook.com/artemislifecoach

Met warme groet,

Merel Eveleens

Please follow and like us:
error

Docent bij:

Scroll naar bovenzijde