Mirjam Vos

Mijn persoonlijke motto is: “Er is altijd een oplossing, je moet deze alleen even vinden.” Dat typeert mij, ik ben oplossingsgericht en creatief, niet voor één gat te vangen. Verder maak ik graag een persoonlijke verbinding met mensen.

Ik ben gestart met mijn eigen onderneming “Met Vos Coaching” omdat ik graag mensen wil inspireren om meer uit het leven te halen, het leven hoeft niet moeilijk te zijn. Ik wil ze graag leren om buiten de kaders te denken, hun mindset te veranderen. ‘Door middel van creatieve visualisatie kun je zoveel meer dan je nu denkt.’ Ik wil mijn klanten helpen om hun doelen te behalen, op persoonlijk vlak en/of werk/carrière vlak.

Mijn begeleiding bied ik aan in de vorm van workshops, trainingen, talks en coaching/persoonlijke begeleiding. Ik merk in mijn workshops en talks voor werkzoekenden dat ik mensen hier echt mee kan inspireren en dat er mooie gesprekken ontstaan.

De workshop die ik hier ga geven is ook geschikt als je geen werk zoekt. We hebben allemaal wel een beeld van wie we willen zijn en wat we graag zouden willen. In deze workshop ga je dat voor jezelf zichtbaar maken via het maken van een “New Me Vision Board”, een collage van een nieuwe jij. Ik geef je hierbij oefeningen en tips die je kunt doen om er ook hierna mee verder te kunnen en daadwerkelijk te kunnen bereiken wat je graag wilt.

Lijkt je dit fijn? Tof! Dan zie ik je graag in mijn workshop.

Please follow and like us:
error

Docent bij:

Scroll naar bovenzijde