Nicole van Oers

Mijn naam is Nicole, ik ben 41 jaar, getrouwd en heb drie kinderen in de pubertijd.
Ik werk in de zorg en daarnaast ben ik coach voor hoogsensitiviteit, ben ik reikitherapeut en access bars practitioner.
Ik ben zelf ook hoogsensitief en vond het moeilijk om hier mee om te gaan. Mijn intuïtie is mijn sterkste kant van het hoogsensitief zijn, dit kan ik nu gebruiken in mijn werk om snel tot de kern te kunnen komen. Ik vindt het belangrijk en fijn om andere mensen, die hiermee worstelen, te kunnen helpen.

Ook heb ik een spirituele kant. Ik merkte dat ik energie kon overdragen en pijn kon weghalen bij mensen.
Omdat ik hier zelf achteraf vaak last van kreeg ben ik een reiki opleiding gaan doen bij spiritueel centrum jasmijn om zo te leren dat het mij geen energie kost en dat ik de pijn zelf niet ga voelen. Ook ben ik daarna access bars gaan doen, omdat ik dit een perfecte toevoeging vindt.
Ik vind coaching, reiki en access bars een goede combinatie, omdat ik denk dat veel hoogsensitieve mensen vaak moe zijn en veel klachten ervaren doordat er te veel prikkels binnen komen.
Deze combinatie van coaching en energie geven vind ik perfect samen gaan. Je krijgt tips en adviezen over hoe je dingen anders kunt aanpakken en door middel van reiki of access bars kan ik je weer in balans brengen.

Mijn praktijk heet sixthsense omdat ik vind dat mensen die hooggevoelig zijn een extra zintuig hebben door dat prikkels op een andere manier binnen komen.
Zelf heb ik ook een extra zintuig omdat ik mensen goed intuïtief aanvoel.
Doordat ik ben begonnen met reiki en mezelf meer ben gaan ontwikkelen, ben ik nog meer open gaan staan voor het voelen van emoties van anderen en weet mijn intuïtie vaak al wat te doen.
Ook krijg ik vaak ingevingen vanuit het universum, mijn gidsen of hoe je het wil noemen, waardoor ik weet hoe ik iemand het beste kan helpen.

Voor meer informatie neem eens een kijkje op mijn website; www.sixthsensecoaching.nl

Docent bij:

Scroll naar bovenzijde