Nina Dap

Door de jaren heen kreeg ik meer en meer last van het contrast tussen hoe ik me voelde en wat er van mij verwacht werd. Als gevolg hiervan ben ik opleidingen gaan doen tot healer en uiteindelijk tot intuïtief coach. Ik heb hierdoor nu de mogelijkheid om de oosterse filosofieën (emotie en energetisch werken) met de westerse filosofieën (het rationele denken) te combineren. Die combinatie vind ik super belangrijk. Concrete antwoorden en stappen door antwoorden die vanuit JEZELF komen.

Mijn belangrijkste les in de afgelopen jaren is namelijk geweest dat iedereen zijn of haar eigen antwoorden in zich heeft. Iedereen heeft het in zich om de eigen problemen de baas te worden en het hoofd te bieden. Soms heeft iemand daarin slechts een ondersteunende hand nodig en die hand wil ik graag bieden.

De laatste tijd ben ik me steeds meer aan het specialiseren in de Wet van de Aantrekkingskracht. Ik ontdekte dat je niet alleen je eigen ántwoorden in je hebt. Maar dat je zelf volledig je eigen leven creëert. Want datgene dat je aandacht geeft, dat groeit. En wat is er dán allemaal mogelijk, als je je leven zélf in de hand hebt?

Het is dan ook mijn missie om jou te helpen jouw leven VOLUIT te leven, zonder gehinderd te worden door trauma’s uit het verleden, pijn in het heden of angst voor de toekomst. Ik help je om (weer) in je kracht te staan en van daaruit het meest prachtige leven te gaan leiden dat je je maar kan voorstellen!
Ik ga dit jaar bij Spiritueel Centrum Jasmijn starten met het geven van lichaamsopstellingen. Door middel van een lichaamsopstelling kun je in gesprek gaan met dát stukje van jouw lijf waar je last van hebt. Tijdens de opstelling ontdek je het wáárom van je klachten. Je ontdekt wat je klacht, je aandoening je wil vertellen.
Deze inzichten zorgen ervoor dat JIJ weet wat je te doen staat!
In de loop van het jaar ga ik ook andere opstellingen geven zoals
Liefdesopstellingen; ontdek wat er tussen jou en ware liefde (voor jezelf) in staat
Ondernemingsopstellingen; ontdek wat de grootste blokkade is die je tegenhoudt om in je onderneming je doelen te realiseren
Geldopstellingen; wat zijn de overtuigingen die ervoor zorgen dat jij niet iedere dag overtuigd bent van een leven in overvloed
Natuurlijk familieopstellingen

Hopelijk tot gauw tijdens 1 van mijn workshops!
Liefs Nina

Please follow and like us:
error

Docent bij:

Scroll naar bovenzijde